LPX-Brussel BVBA

Contactgegevens LPX-Brussel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LPX-Brussel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LPX-Brussel BVBA

Regio (region): Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 50A,1932, België

Telefoon (phone): 02 725 02 24 02 725 02 24

Fax (fax): 02 725 10 36 02 725 10 36

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LPX-Brussel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LPX-Brussel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LPX-Brussel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LPX-Brussel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LPX-Brussel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LPX-Brussel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LPX-Brussel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LPX-Brussel BVBA
Products information LPX-Brussel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02291168212
Ondernemingsnummer: 5795532226
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LPX-Brussel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LPX-Brussel BVBA
(Get full report from official database of BE for LPX-Brussel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LPX-Brussel BVBA
Addition kinds of activities for LPX-Brussel BVBA

252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
343299. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
356901. filters | Filters
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic

Werken bij LPX-Brussel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LPX-Brussel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LPX-Brussel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LPX-Brussel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van LPX-Brussel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LPX-Brussel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LPX-Brussel BVBA. Laat een reactie achter voor LPX-Brussel BVBA. LPX-Brussel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LPX-Brussel BVBA. Leave a respond for LPX-Brussel BVBA. LPX-Brussel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LPX-Brussel BVBA op de google maps. Adres en contacten LPX-Brussel BVBA
Location of LPX-Brussel BVBA on the google maps. Address and contacts of LPX-Brussel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LPX-Brussel BVBA LPX-Brussel BVBA: Annemans B | Gaz Elek | Belgoneon SA | Brussels American School | Derdelinckx, Tim

Other related companies as LPX-Brussel BVBA: Annemans B | Gaz Elek | Belgoneon SA | Brussels American School | Derdelinckx, Tim

LPX-Brussel BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is LPX-Brussel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02291168212. Het bedrijf LPX-Brussel BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 50A,1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 846,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LPX-Brussel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LPX-Brussel BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LPX-Brussel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LPX-Brussel BVBA, openstaande posities, locatie van LPX-Brussel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

LPX-Brussel BVBA is a company, that was registered 1989 in Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is LPX-Brussel BVBA, company assigned to the tax number BE02291168212. The company LPX-Brussel BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 50A,1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 846,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LPX-Brussel BVBA were not found.
The main activity of LPX-Brussel BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LPX-Brussel BVBA is not available. You also can look at reviews of LPX-Brussel BVBA, open positions, location of LPX-Brussel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LPX-Brussel BVBA, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LPX-Brussel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LPX-Brussel BVBA, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LPX-Brussel BVBA, employees, financial statistics.