Laebens BVBA

Contactgegevens Laebens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laebens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laebens BVBA

Regio (region): Zwevegem (Heestert), België

Adres (address): Gauwelstraat 135,8551, België

Telefoon (phone): 056 64 41 12 056 64 41 12

Fax (fax): 056 64 74 24 056 64 74 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laebens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laebens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laebens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laebens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laebens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laebens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laebens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laebens BVBA
Products information Laebens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05627166748
Ondernemingsnummer: 3403259277
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Laebens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laebens BVBA
(Get full report from official database of BE for Laebens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laebens BVBA
Addition kinds of activities for Laebens BVBA

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
874100. Management diensten | Management services
01820106. Truffels, onder dekking gegroeid | Truffles, grown under cover
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
27590300. Promotie printen | Promotional printing
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij Laebens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laebens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laebens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laebens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

Zoek naar antwoorden van Laebens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Laebens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laebens BVBA. Laat een reactie achter voor Laebens BVBA. Laebens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laebens BVBA. Leave a respond for Laebens BVBA. Laebens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laebens BVBA op de google maps. Adres en contacten Laebens BVBA
Location of Laebens BVBA on the google maps. Address and contacts of Laebens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Laebens BVBA Laebens BVBA: Car Music Systems | Tip-Top Home BVBA | Immo Calluna BVBA | Anc Etabl D'Hoore | Cits-Beijing

Other related companies as Laebens BVBA: Car Music Systems | Tip-Top Home BVBA | Immo Calluna BVBA | Anc Etabl D'Hoore | Cits-Beijing

Laebens BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Zwevegem (Heestert), België. De volledige naam van het bedrijf is Laebens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05627166748. Het bedrijf Laebens BVBA bevindt zich op het adres: Gauwelstraat 135,8551. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 374,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Laebens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Laebens BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laebens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laebens BVBA, openstaande posities, locatie van Laebens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Laebens BVBA is a company, that was registered 2014 in Zwevegem (Heestert) region, Belgium. Full name of company is Laebens BVBA, company assigned to the tax number BE05627166748. The company Laebens BVBA is located at the address: Gauwelstraat 135,8551. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 374,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Laebens BVBA were not found.
The main activity of Laebens BVBA is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Laebens BVBA is not available. You also can look at reviews of Laebens BVBA, open positions, location of Laebens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laebens BVBA, Zwevegem (Heestert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laebens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laebens BVBA, Zwevegem (Heestert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laebens BVBA, employees, financial statistics.