DOCKX TRANSPORT NV

Contactgegevens DOCKX TRANSPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOCKX TRANSPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOCKX TRANSPORT NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Boomsesteenweg 400,2610, België

Telefoon (phone): 03 828 80 80 03 828 80 80

Fax (fax): +32 (14) 693-75-90 +32 (14) 693-75-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOCKX TRANSPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOCKX TRANSPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOCKX TRANSPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOCKX TRANSPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOCKX TRANSPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOCKX TRANSPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOCKX TRANSPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOCKX TRANSPORT NV
Products information DOCKX TRANSPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE06341003417
Ondernemingsnummer: 8914825439
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DOCKX TRANSPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOCKX TRANSPORT NV
(Get full report from official database of BE for DOCKX TRANSPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOCKX TRANSPORT NV
Addition kinds of activities for DOCKX TRANSPORT NV

352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
35890200. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
51490604. Specialiteiten gerechten | Specialty food items

Werken bij DOCKX TRANSPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOCKX TRANSPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOCKX TRANSPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOCKX TRANSPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van DOCKX TRANSPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of DOCKX TRANSPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOCKX TRANSPORT NV. Laat een reactie achter voor DOCKX TRANSPORT NV. DOCKX TRANSPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOCKX TRANSPORT NV. Leave a respond for DOCKX TRANSPORT NV. DOCKX TRANSPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOCKX TRANSPORT NV op de google maps. Adres en contacten DOCKX TRANSPORT NV
Location of DOCKX TRANSPORT NV on the google maps. Address and contacts of DOCKX TRANSPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DOCKX TRANSPORT NV DOCKX TRANSPORT NV: Gonzalez | Foto-Forum BVBA | Vekemans | Hydrogaz SA | Reseau Financement Alternatif ASBL

Other related companies as DOCKX TRANSPORT NV: Gonzalez | Foto-Forum BVBA | Vekemans | Hydrogaz SA | Reseau Financement Alternatif ASBL

DOCKX TRANSPORT NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is DOCKX TRANSPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06341003417. Het bedrijf DOCKX TRANSPORT NV bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 400,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DOCKX TRANSPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOCKX TRANSPORT NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOCKX TRANSPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOCKX TRANSPORT NV, openstaande posities, locatie van DOCKX TRANSPORT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOCKX TRANSPORT NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is DOCKX TRANSPORT NV, company assigned to the tax number BE06341003417. The company DOCKX TRANSPORT NV is located at the address: Boomsesteenweg 400,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DOCKX TRANSPORT NV were not found.
The main activity of DOCKX TRANSPORT NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOCKX TRANSPORT NV is not available. You also can look at reviews of DOCKX TRANSPORT NV, open positions, location of DOCKX TRANSPORT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOCKX TRANSPORT NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOCKX TRANSPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOCKX TRANSPORT NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOCKX TRANSPORT NV, employees, financial statistics.