DEMONTY TRANSPORTS

Contactgegevens DEMONTY TRANSPORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMONTY TRANSPORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMONTY TRANSPORTS

Regio (region): VILLERS-LE-BOUILLET, België

Adres (address): ZONING INDUSTRIEL,4530, België

Telefoon (phone): 04 259 93 43 04 259 93 43

Fax (fax): 04 259 93 40 04 259 93 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMONTY TRANSPORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMONTY TRANSPORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMONTY TRANSPORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMONTY TRANSPORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMONTY TRANSPORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMONTY TRANSPORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMONTY TRANSPORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMONTY TRANSPORTS
Products information DEMONTY TRANSPORTS

BTW identificatienummer (tax): BE02592742919
Ondernemingsnummer: 7988952636
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 840,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DEMONTY TRANSPORTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMONTY TRANSPORTS
(Get full report from official database of BE for DEMONTY TRANSPORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMONTY TRANSPORTS
Addition kinds of activities for DEMONTY TRANSPORTS

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
32210000. Glascontainers | Glass containers
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
33129901. Assen, gerold of gesmeed: gemaakt in staalfabrieken | Axles, rolled or forged: made in steel mills
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
50130119. Truck onderdelen en accessoires | Truck parts and accessories
50880105. Schepen | Ships
59959902. Brillen, voorschrift | Eyeglasses, prescription

Werken bij DEMONTY TRANSPORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMONTY TRANSPORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMONTY TRANSPORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMONTY TRANSPORTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van DEMONTY TRANSPORTS in sociale netwerken
Look for responds of DEMONTY TRANSPORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMONTY TRANSPORTS. Laat een reactie achter voor DEMONTY TRANSPORTS. DEMONTY TRANSPORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMONTY TRANSPORTS. Leave a respond for DEMONTY TRANSPORTS. DEMONTY TRANSPORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMONTY TRANSPORTS op de google maps. Adres en contacten DEMONTY TRANSPORTS
Location of DEMONTY TRANSPORTS on the google maps. Address and contacts of DEMONTY TRANSPORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMONTY TRANSPORTS DEMONTY TRANSPORTS: De Paepe NV | Shiatsu | CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL | PANASONIC-M.C.P.S. | ARZONI SPRL

Other related companies as DEMONTY TRANSPORTS: De Paepe NV | Shiatsu | CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL | PANASONIC-M.C.P.S. | ARZONI SPRL

DEMONTY TRANSPORTS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio VILLERS-LE-BOUILLET, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMONTY TRANSPORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02592742919. Het bedrijf DEMONTY TRANSPORTS bevindt zich op het adres: ZONING INDUSTRIEL,4530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 840,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DEMONTY TRANSPORTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMONTY TRANSPORTS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMONTY TRANSPORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMONTY TRANSPORTS, openstaande posities, locatie van DEMONTY TRANSPORTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEMONTY TRANSPORTS is a company, that was registered 2013 in VILLERS-LE-BOUILLET region, Belgium. Full name of company is DEMONTY TRANSPORTS, company assigned to the tax number BE02592742919. The company DEMONTY TRANSPORTS is located at the address: ZONING INDUSTRIEL,4530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 840,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DEMONTY TRANSPORTS were not found.
The main activity of DEMONTY TRANSPORTS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMONTY TRANSPORTS is not available. You also can look at reviews of DEMONTY TRANSPORTS, open positions, location of DEMONTY TRANSPORTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMONTY TRANSPORTS, VILLERS-LE-BOUILLET: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMONTY TRANSPORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMONTY TRANSPORTS, VILLERS-LE-BOUILLET: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMONTY TRANSPORTS, employees, financial statistics.