De Bock Gebr NV

Contactgegevens De Bock Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bock Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bock Gebr NV

Regio (region): Beveren (Kieldrecht), België

Adres (address): Kreek 31-33,9130, België

Telefoon (phone): 03 545 99 66; 03 735 03 03 03 545 99 66; 03 735 03 03

Fax (fax): 03 773 48 04 03 773 48 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bock Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bock Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bock Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bock Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bock Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bock Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bock Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bock Gebr NV
Products information De Bock Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE08620117187
Ondernemingsnummer: 1589691162
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Bock Gebr NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bock Gebr NV
(Get full report from official database of BE for De Bock Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bock Gebr NV
Addition kinds of activities for De Bock Gebr NV

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
144600. Industrieel zand | Industrial sand
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
20859906. Rye Whisky | Rye whiskey
28699912. Chloroform | Chloroform
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic
38260304. Osmometers | Osmometers
73899966. Document opslag service | Document storage service

Werken bij De Bock Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bock Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bock Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bock Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van De Bock Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of De Bock Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bock Gebr NV. Laat een reactie achter voor De Bock Gebr NV. De Bock Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bock Gebr NV. Leave a respond for De Bock Gebr NV. De Bock Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bock Gebr NV op de google maps. Adres en contacten De Bock Gebr NV
Location of De Bock Gebr NV on the google maps. Address and contacts of De Bock Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bock Gebr NV De Bock Gebr NV: COGETRINA SPRL | ROFA CERAMICS | SCHMID MOTORHOMES | Ickx N.V. | PORTOIS, DIETER

Other related companies as De Bock Gebr NV: COGETRINA SPRL | ROFA CERAMICS | SCHMID MOTORHOMES | Ickx N.V. | PORTOIS, DIETER

De Bock Gebr NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Beveren (Kieldrecht), België. De volledige naam van het bedrijf is De Bock Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08620117187. Het bedrijf De Bock Gebr NV bevindt zich op het adres: Kreek 31-33,9130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Bock Gebr NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bock Gebr NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bock Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bock Gebr NV, openstaande posities, locatie van De Bock Gebr NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Bock Gebr NV is a company, that was registered 2014 in Beveren (Kieldrecht) region, Belgium. Full name of company is De Bock Gebr NV, company assigned to the tax number BE08620117187. The company De Bock Gebr NV is located at the address: Kreek 31-33,9130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Bock Gebr NV were not found.
The main activity of De Bock Gebr NV is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bock Gebr NV is not available. You also can look at reviews of De Bock Gebr NV, open positions, location of De Bock Gebr NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bock Gebr NV, Beveren (Kieldrecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bock Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bock Gebr NV, Beveren (Kieldrecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bock Gebr NV, employees, financial statistics.