BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER
Private companiesHolding and Other Investment Offices • BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER

Contactgegevens BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Dynamicalaan 14-16,2610, België

Telefoon (phone): 03 826 98 98; 0800 904 80 03 826 98 98; 0800 904 80

Fax (fax): 03 828 86 59 03 828 86 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER
Products information BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER

BTW identificatienummer (tax): BE05507965087
Ondernemingsnummer: 2192016601
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER
(Get full report from official database of BE for BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER
Addition kinds of activities for BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER

511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
37140700. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
57369900. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
63519906. Garantieverzekering, thuis | Warranty insurance, home

Werken bij BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER in sociale netwerken
Look for responds of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. Laat een reactie achter voor BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. Leave a respond for BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER. BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER op de google maps. Adres en contacten BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER
Location of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER on the google maps. Address and contacts of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER: ATMOSPHERE CUIR SPRL | Megident | A.V. Plastics Engineering Belgium SA | ChevronTexaco | Softcom

Other related companies as BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER: ATMOSPHERE CUIR SPRL | Megident | A.V. Plastics Engineering Belgium SA | ChevronTexaco | Softcom

BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05507965087. Het bedrijf BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER bevindt zich op het adres: Dynamicalaan 14-16,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, openstaande posities, locatie van BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER is a company, that was registered 2002 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, company assigned to the tax number BE05507965087. The company BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER is located at the address: Dynamicalaan 14-16,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER were not found.
The main activity of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER is not available. You also can look at reviews of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, open positions, location of BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREELVERHUIZINGEN-AAA HOGER LAGER, employees, financial statistics.