AUTO AIRCO SERVICE CENTER

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • AUTO AIRCO SERVICE CENTER
Private companiesInsurance Carriers • AUTO AIRCO SERVICE CENTER

Contactgegevens AUTO AIRCO SERVICE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO AIRCO SERVICE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO AIRCO SERVICE CENTER

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Kapelstraat 310,2660, België

Telefoon (phone): 03 830 31 17 03 830 31 17

Fax (fax): 03 827 47 18 03 827 47 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO AIRCO SERVICE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO AIRCO SERVICE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO AIRCO SERVICE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO AIRCO SERVICE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO AIRCO SERVICE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO AIRCO SERVICE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO AIRCO SERVICE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO AIRCO SERVICE CENTER
Products information AUTO AIRCO SERVICE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02198883056
Ondernemingsnummer: 6599731445
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUTO AIRCO SERVICE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO AIRCO SERVICE CENTER
(Get full report from official database of BE for AUTO AIRCO SERVICE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO AIRCO SERVICE CENTER
Addition kinds of activities for AUTO AIRCO SERVICE CENTER

721199. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
27520300. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services

Werken bij AUTO AIRCO SERVICE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO AIRCO SERVICE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO AIRCO SERVICE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO AIRCO SERVICE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van AUTO AIRCO SERVICE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of AUTO AIRCO SERVICE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO AIRCO SERVICE CENTER. Laat een reactie achter voor AUTO AIRCO SERVICE CENTER. AUTO AIRCO SERVICE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO AIRCO SERVICE CENTER. Leave a respond for AUTO AIRCO SERVICE CENTER. AUTO AIRCO SERVICE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO AIRCO SERVICE CENTER op de google maps. Adres en contacten AUTO AIRCO SERVICE CENTER
Location of AUTO AIRCO SERVICE CENTER on the google maps. Address and contacts of AUTO AIRCO SERVICE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO AIRCO SERVICE CENTER AUTO AIRCO SERVICE CENTER: Van Besien Jan | VRANCKX E | Flémalle Equipement Div de Verachtert | Artemis SA | Delbruyère Mecanique Verre S.A.

Other related companies as AUTO AIRCO SERVICE CENTER: Van Besien Jan | VRANCKX E | Flémalle Equipement Div de Verachtert | Artemis SA | Delbruyère Mecanique Verre S.A.

AUTO AIRCO SERVICE CENTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO AIRCO SERVICE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02198883056. Het bedrijf AUTO AIRCO SERVICE CENTER bevindt zich op het adres: Kapelstraat 310,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUTO AIRCO SERVICE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO AIRCO SERVICE CENTER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO AIRCO SERVICE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO AIRCO SERVICE CENTER, openstaande posities, locatie van AUTO AIRCO SERVICE CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO AIRCO SERVICE CENTER is a company, that was registered 2002 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is AUTO AIRCO SERVICE CENTER, company assigned to the tax number BE02198883056. The company AUTO AIRCO SERVICE CENTER is located at the address: Kapelstraat 310,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUTO AIRCO SERVICE CENTER were not found.
The main activity of AUTO AIRCO SERVICE CENTER is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO AIRCO SERVICE CENTER is not available. You also can look at reviews of AUTO AIRCO SERVICE CENTER, open positions, location of AUTO AIRCO SERVICE CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO AIRCO SERVICE CENTER, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO AIRCO SERVICE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO AIRCO SERVICE CENTER, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO AIRCO SERVICE CENTER, employees, financial statistics.