ATAF AIRCO/AUTRONIX

Contactgegevens ATAF AIRCO/AUTRONIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATAF AIRCO/AUTRONIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATAF AIRCO/AUTRONIX

Regio (region): Westerlo, België

Adres (address): Zandberg 34,2260, België

Telefoon (phone): 014 53 82 20; 014 53 82 24; 014 54 46 36 014 53 82 20; 014 53 82 24; 014 54 46 36

Fax (fax): 014 54 49 40 014 54 49 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATAF AIRCO/AUTRONIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATAF AIRCO/AUTRONIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATAF AIRCO/AUTRONIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATAF AIRCO/AUTRONIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATAF AIRCO/AUTRONIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATAF AIRCO/AUTRONIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATAF AIRCO/AUTRONIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATAF AIRCO/AUTRONIX
Products information ATAF AIRCO/AUTRONIX

BTW identificatienummer (tax): BE06561553955
Ondernemingsnummer: 6510742187
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ATAF AIRCO/AUTRONIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATAF AIRCO/AUTRONIX
(Get full report from official database of BE for ATAF AIRCO/AUTRONIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATAF AIRCO/AUTRONIX
Addition kinds of activities for ATAF AIRCO/AUTRONIX

512202. Toiletartikelen | Toiletries
549902. Drankwinkels | Beverage stores
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
41510000. Schoolbussen | School buses
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)
70410000. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels

Werken bij ATAF AIRCO/AUTRONIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATAF AIRCO/AUTRONIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATAF AIRCO/AUTRONIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATAF AIRCO/AUTRONIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper BIO-PLANET Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor biowinkel Bio-Planet te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, kassa, hulp en advies aan de klanten, opvolging van leveringen en bestellingen, datum- en kwaliteitscontrole, ...

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • tuinarbeider (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van ATAF AIRCO/AUTRONIX in sociale netwerken
Look for responds of ATAF AIRCO/AUTRONIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATAF AIRCO/AUTRONIX. Laat een reactie achter voor ATAF AIRCO/AUTRONIX. ATAF AIRCO/AUTRONIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATAF AIRCO/AUTRONIX. Leave a respond for ATAF AIRCO/AUTRONIX. ATAF AIRCO/AUTRONIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATAF AIRCO/AUTRONIX op de google maps. Adres en contacten ATAF AIRCO/AUTRONIX
Location of ATAF AIRCO/AUTRONIX on the google maps. Address and contacts of ATAF AIRCO/AUTRONIX

Andere gerelateerde bedrijven als come ATAF AIRCO/AUTRONIX ATAF AIRCO/AUTRONIX: DUFEYS SA | Van Opstal M | Deutsche Schule Brüssel | Real Estate Is NV | Seamco N.V.

Other related companies as ATAF AIRCO/AUTRONIX: DUFEYS SA | Van Opstal M | Deutsche Schule Brüssel | Real Estate Is NV | Seamco N.V.

ATAF AIRCO/AUTRONIX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Westerlo, België. De volledige naam van het bedrijf is ATAF AIRCO/AUTRONIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06561553955. Het bedrijf ATAF AIRCO/AUTRONIX bevindt zich op het adres: Zandberg 34,2260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ATAF AIRCO/AUTRONIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATAF AIRCO/AUTRONIX is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATAF AIRCO/AUTRONIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATAF AIRCO/AUTRONIX, openstaande posities, locatie van ATAF AIRCO/AUTRONIX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATAF AIRCO/AUTRONIX is a company, that was registered 2003 in Westerlo region, Belgium. Full name of company is ATAF AIRCO/AUTRONIX, company assigned to the tax number BE06561553955. The company ATAF AIRCO/AUTRONIX is located at the address: Zandberg 34,2260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ATAF AIRCO/AUTRONIX were not found.
The main activity of ATAF AIRCO/AUTRONIX is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATAF AIRCO/AUTRONIX is not available. You also can look at reviews of ATAF AIRCO/AUTRONIX, open positions, location of ATAF AIRCO/AUTRONIX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATAF AIRCO/AUTRONIX, Westerlo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATAF AIRCO/AUTRONIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATAF AIRCO/AUTRONIX, Westerlo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATAF AIRCO/AUTRONIX, employees, financial statistics.