Russian Language for Every Body

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Russian Language for Every Body
Private companiesTransportation by Air • Russian Language for Every Body

Contactgegevens Russian Language for Every Body: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Russian Language for Every Body: address, phone, fax, email, website, opening hours

Russian Language for Every Body

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Venelle des Acers 10,1300, België

Telefoon (phone): 010 24 41 42 010 24 41 42

Fax (fax): 010 24 41 43 010 24 41 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Russian Language for Every Body: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Russian Language for Every Body"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Russian Language for Every Body"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Russian Language for Every Body, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Russian Language for Every Body. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Russian Language for Every Body, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Russian Language for Every Body. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Russian Language for Every Body
Products information Russian Language for Every Body

BTW identificatienummer (tax): BE09261169433
Ondernemingsnummer: 4039093017
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Russian Language for Every Body zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Russian Language for Every Body
(Get full report from official database of BE for Russian Language for Every Body)

Aanvulling soorten activiteiten voor Russian Language for Every Body
Addition kinds of activities for Russian Language for Every Body

14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
20689901. Noten: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Nuts: dried, dehydrated, salted or roasted
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric

Werken bij Russian Language for Every Body: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Russian Language for Every Body: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Russian Language for Every Body. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Russian Language for Every Body. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Russian Language for Every Body in sociale netwerken
Look for responds of Russian Language for Every Body in social networks

Lees alle opmerkingen voor Russian Language for Every Body. Laat een reactie achter voor Russian Language for Every Body. Russian Language for Every Body bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Russian Language for Every Body. Leave a respond for Russian Language for Every Body. Russian Language for Every Body on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Russian Language for Every Body op de google maps. Adres en contacten Russian Language for Every Body
Location of Russian Language for Every Body on the google maps. Address and contacts of Russian Language for Every Body

Andere gerelateerde bedrijven als come Russian Language for Every Body Russian Language for Every Body: Billiet & co | ALFA BELGIUM NV | Marty Kleding | Algemeen Labomateriaal: Voor 't Labo | Jan Steverlynck

Other related companies as Russian Language for Every Body: Billiet & co | ALFA BELGIUM NV | Marty Kleding | Algemeen Labomateriaal: Voor 't Labo | Jan Steverlynck

Russian Language for Every Body is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Russian Language for Every Body, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09261169433. Het bedrijf Russian Language for Every Body bevindt zich op het adres: Venelle des Acers 10,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Russian Language for Every Body zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Russian Language for Every Body is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Russian Language for Every Body is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Russian Language for Every Body, openstaande posities, locatie van Russian Language for Every Body op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Russian Language for Every Body is a company, that was registered 2000 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Russian Language for Every Body, company assigned to the tax number BE09261169433. The company Russian Language for Every Body is located at the address: Venelle des Acers 10,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Russian Language for Every Body were not found.
The main activity of Russian Language for Every Body is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Russian Language for Every Body is not available. You also can look at reviews of Russian Language for Every Body, open positions, location of Russian Language for Every Body on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Russian Language for Every Body, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Russian Language for Every Body, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Russian Language for Every Body, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Russian Language for Every Body, employees, financial statistics.