Hu Fen

Contactgegevens Hu Fen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hu Fen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hu Fen

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Koningschapsstraat 37,1020, België

Telefoon (phone): 02 428 93 48 02 428 93 48

Fax (fax): 02 428 93 48 02 428 93 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hu Fen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hu Fen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hu Fen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hu Fen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hu Fen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hu Fen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hu Fen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hu Fen
Products information Hu Fen

BTW identificatienummer (tax): BE05578826904
Ondernemingsnummer: 6395935058
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Hu Fen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hu Fen
(Get full report from official database of BE for Hu Fen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hu Fen
Addition kinds of activities for Hu Fen

289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
23250200. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
49520000. Rioolsystemen | Sewerage systems
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services
87310103. Voedselonderzoek | Food research

Werken bij Hu Fen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hu Fen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hu Fen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hu Fen. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Metaal (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Hu Fen in sociale netwerken
Look for responds of Hu Fen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hu Fen. Laat een reactie achter voor Hu Fen. Hu Fen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hu Fen. Leave a respond for Hu Fen. Hu Fen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hu Fen op de google maps. Adres en contacten Hu Fen
Location of Hu Fen on the google maps. Address and contacts of Hu Fen

Andere gerelateerde bedrijven als come Hu Fen Hu Fen: de Marneffe Yves | Domen Food Group NV | De Stalen Greep | Look Lettering SPRL | Emerco

Other related companies as Hu Fen: de Marneffe Yves | Domen Food Group NV | De Stalen Greep | Look Lettering SPRL | Emerco

Hu Fen is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Hu Fen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05578826904. Het bedrijf Hu Fen bevindt zich op het adres: Koningschapsstraat 37,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Hu Fen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hu Fen is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hu Fen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hu Fen, openstaande posities, locatie van Hu Fen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hu Fen is a company, that was registered 1990 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Hu Fen, company assigned to the tax number BE05578826904. The company Hu Fen is located at the address: Koningschapsstraat 37,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Hu Fen were not found.
The main activity of Hu Fen is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hu Fen is not available. You also can look at reviews of Hu Fen, open positions, location of Hu Fen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hu Fen, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hu Fen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hu Fen, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hu Fen, employees, financial statistics.