HAN VAN DER VEGT

Contactgegevens HAN VAN DER VEGT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAN VAN DER VEGT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAN VAN DER VEGT

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Offerandestraat 114 Bus 11,2060, België

Telefoon (phone): 03 271 21 97 03 271 21 97

Fax (fax): 03 271 21 97 03 271 21 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAN VAN DER VEGT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAN VAN DER VEGT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAN VAN DER VEGT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAN VAN DER VEGT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAN VAN DER VEGT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAN VAN DER VEGT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAN VAN DER VEGT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAN VAN DER VEGT
Products information HAN VAN DER VEGT

BTW identificatienummer (tax): BE06524749755
Ondernemingsnummer: 2652893066
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HAN VAN DER VEGT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAN VAN DER VEGT
(Get full report from official database of BE for HAN VAN DER VEGT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAN VAN DER VEGT
Addition kinds of activities for HAN VAN DER VEGT

0213. Hogs | Hogs
3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
16290501. Chemische fabriek en raffinaderijbouw | Chemical plant and refinery construction
17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
50840803. liften | Elevators

Werken bij HAN VAN DER VEGT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAN VAN DER VEGT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAN VAN DER VEGT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAN VAN DER VEGT. Looking for open vacancies in other companies

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van HAN VAN DER VEGT in sociale netwerken
Look for responds of HAN VAN DER VEGT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAN VAN DER VEGT. Laat een reactie achter voor HAN VAN DER VEGT. HAN VAN DER VEGT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAN VAN DER VEGT. Leave a respond for HAN VAN DER VEGT. HAN VAN DER VEGT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAN VAN DER VEGT op de google maps. Adres en contacten HAN VAN DER VEGT
Location of HAN VAN DER VEGT on the google maps. Address and contacts of HAN VAN DER VEGT

Andere gerelateerde bedrijven als come HAN VAN DER VEGT HAN VAN DER VEGT: Tracé | GKS-bureau comptable & fiscal SPRL | Deal SA | Basyn Kantoorbenodigdheden | Clip Display Services SA

Other related companies as HAN VAN DER VEGT: Tracé | GKS-bureau comptable & fiscal SPRL | Deal SA | Basyn Kantoorbenodigdheden | Clip Display Services SA

HAN VAN DER VEGT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is HAN VAN DER VEGT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06524749755. Het bedrijf HAN VAN DER VEGT bevindt zich op het adres: Offerandestraat 114 Bus 11,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HAN VAN DER VEGT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAN VAN DER VEGT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAN VAN DER VEGT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAN VAN DER VEGT, openstaande posities, locatie van HAN VAN DER VEGT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAN VAN DER VEGT is a company, that was registered 1994 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is HAN VAN DER VEGT, company assigned to the tax number BE06524749755. The company HAN VAN DER VEGT is located at the address: Offerandestraat 114 Bus 11,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HAN VAN DER VEGT were not found.
The main activity of HAN VAN DER VEGT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAN VAN DER VEGT is not available. You also can look at reviews of HAN VAN DER VEGT, open positions, location of HAN VAN DER VEGT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAN VAN DER VEGT, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAN VAN DER VEGT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAN VAN DER VEGT, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAN VAN DER VEGT, employees, financial statistics.