Goublomme A

Contactgegevens Goublomme A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goublomme A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goublomme A

Regio (region): Horebeke (Sint-Kornelis-Horebeke), België

Adres (address): Ommegangstraat 17,9667, België

Telefoon (phone): 055 45 57 73 055 45 57 73

Fax (fax): 055 45 57 73 055 45 57 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goublomme A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goublomme A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goublomme A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goublomme A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goublomme A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goublomme A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goublomme A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goublomme A
Products information Goublomme A

BTW identificatienummer (tax): BE09714080810
Ondernemingsnummer: 8931579589
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Goublomme A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goublomme A
(Get full report from official database of BE for Goublomme A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goublomme A
Addition kinds of activities for Goublomme A

207599. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
20770207. Walvisolie, geraffineerd | Whale oil, refined
35310610. Loaders, schop: zelfrijdend | Loaders, shovel: self-propelled
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping

Werken bij Goublomme A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goublomme A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goublomme A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goublomme A. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van Goublomme A in sociale netwerken
Look for responds of Goublomme A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goublomme A. Laat een reactie achter voor Goublomme A. Goublomme A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goublomme A. Leave a respond for Goublomme A. Goublomme A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goublomme A op de google maps. Adres en contacten Goublomme A
Location of Goublomme A on the google maps. Address and contacts of Goublomme A

Andere gerelateerde bedrijven als come Goublomme A Goublomme A: Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard | Durieux A | ALTAMIRA TEGELS | Sportconsultancy | Dekimo Products

Other related companies as Goublomme A: Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard | Durieux A | ALTAMIRA TEGELS | Sportconsultancy | Dekimo Products

Goublomme A is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Horebeke (Sint-Kornelis-Horebeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Goublomme A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09714080810. Het bedrijf Goublomme A bevindt zich op het adres: Ommegangstraat 17,9667. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Goublomme A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goublomme A is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goublomme A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goublomme A, openstaande posities, locatie van Goublomme A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goublomme A is a company, that was registered 2017 in Horebeke (Sint-Kornelis-Horebeke) region, Belgium. Full name of company is Goublomme A, company assigned to the tax number BE09714080810. The company Goublomme A is located at the address: Ommegangstraat 17,9667. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Goublomme A were not found.
The main activity of Goublomme A is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Goublomme A is not available. You also can look at reviews of Goublomme A, open positions, location of Goublomme A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goublomme A, Horebeke (Sint-Kornelis-Horebeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goublomme A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goublomme A, Horebeke (Sint-Kornelis-Horebeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goublomme A, employees, financial statistics.