DE WILDE CATHERINE

Contactgegevens DE WILDE CATHERINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WILDE CATHERINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WILDE CATHERINE

Regio (region): Hotton (Marenne), België

Adres (address): Grand Route 24-26,6990, België

Telefoon (phone): 084 31 57 01 084 31 57 01

Fax (fax): 084 31 57 01 084 31 57 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WILDE CATHERINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WILDE CATHERINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WILDE CATHERINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WILDE CATHERINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WILDE CATHERINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WILDE CATHERINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WILDE CATHERINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WILDE CATHERINE
Products information DE WILDE CATHERINE

BTW identificatienummer (tax): BE07327575683
Ondernemingsnummer: 6746124267
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE WILDE CATHERINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WILDE CATHERINE
(Get full report from official database of BE for DE WILDE CATHERINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WILDE CATHERINE
Addition kinds of activities for DE WILDE CATHERINE

078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
28191003. Houtskool (koolstof), geactiveerd | Charcoal (carbon), activated
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
50720301. Power handtools | Power handtools
50830310. Plantmachines en apparatuur | Planting machinery and equipment
78190105. Werkgelegenheidsbureaus, film | Employment agencies, motion picture
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services

Werken bij DE WILDE CATHERINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WILDE CATHERINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WILDE CATHERINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WILDE CATHERINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van DE WILDE CATHERINE in sociale netwerken
Look for responds of DE WILDE CATHERINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WILDE CATHERINE. Laat een reactie achter voor DE WILDE CATHERINE. DE WILDE CATHERINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WILDE CATHERINE. Leave a respond for DE WILDE CATHERINE. DE WILDE CATHERINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WILDE CATHERINE op de google maps. Adres en contacten DE WILDE CATHERINE
Location of DE WILDE CATHERINE on the google maps. Address and contacts of DE WILDE CATHERINE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WILDE CATHERINE DE WILDE CATHERINE: Credior SA | Compubel BVBA | Condesta | GET Dataget N.V. | Didier Kohn

Other related companies as DE WILDE CATHERINE: Credior SA | Compubel BVBA | Condesta | GET Dataget N.V. | Didier Kohn

DE WILDE CATHERINE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Hotton (Marenne), België. De volledige naam van het bedrijf is DE WILDE CATHERINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07327575683. Het bedrijf DE WILDE CATHERINE bevindt zich op het adres: Grand Route 24-26,6990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE WILDE CATHERINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WILDE CATHERINE is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WILDE CATHERINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WILDE CATHERINE, openstaande posities, locatie van DE WILDE CATHERINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE WILDE CATHERINE is a company, that was registered 1991 in Hotton (Marenne) region, Belgium. Full name of company is DE WILDE CATHERINE, company assigned to the tax number BE07327575683. The company DE WILDE CATHERINE is located at the address: Grand Route 24-26,6990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE WILDE CATHERINE were not found.
The main activity of DE WILDE CATHERINE is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WILDE CATHERINE is not available. You also can look at reviews of DE WILDE CATHERINE, open positions, location of DE WILDE CATHERINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WILDE CATHERINE, Hotton (Marenne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WILDE CATHERINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WILDE CATHERINE, Hotton (Marenne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WILDE CATHERINE, employees, financial statistics.