BERLITZ TRANSLATIONS

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BERLITZ TRANSLATIONS
Private companiesSocial Services • BERLITZ TRANSLATIONS

Contactgegevens BERLITZ TRANSLATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERLITZ TRANSLATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERLITZ TRANSLATIONS

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Kunstlaan 36,1040, België

Telefoon (phone): 02 513 92 74 02 513 92 74

Fax (fax): 02 512 22 36 02 512 22 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERLITZ TRANSLATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERLITZ TRANSLATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERLITZ TRANSLATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERLITZ TRANSLATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERLITZ TRANSLATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERLITZ TRANSLATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERLITZ TRANSLATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERLITZ TRANSLATIONS
Products information BERLITZ TRANSLATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04670806884
Ondernemingsnummer: 8201538085
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BERLITZ TRANSLATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERLITZ TRANSLATIONS
(Get full report from official database of BE for BERLITZ TRANSLATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERLITZ TRANSLATIONS
Addition kinds of activities for BERLITZ TRANSLATIONS

01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
26780101. Looseleaf vulstoffen of ream papier in vulgroottes | Looseleaf fillers or ream paper in filler sizes
30520202. Tuinslang, plastic | Garden hose, plastic
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
50840807. Waterpompen (industrieel) | Water pumps (industrial)
73730401. Computer-aided design (cad) systemservice | Computer-aided design (cad) systems service
78120000. Film- en videoproductie | Motion picture and video production

Werken bij BERLITZ TRANSLATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERLITZ TRANSLATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERLITZ TRANSLATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERLITZ TRANSLATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van BERLITZ TRANSLATIONS in sociale netwerken
Look for responds of BERLITZ TRANSLATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERLITZ TRANSLATIONS. Laat een reactie achter voor BERLITZ TRANSLATIONS. BERLITZ TRANSLATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERLITZ TRANSLATIONS. Leave a respond for BERLITZ TRANSLATIONS. BERLITZ TRANSLATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERLITZ TRANSLATIONS op de google maps. Adres en contacten BERLITZ TRANSLATIONS
Location of BERLITZ TRANSLATIONS on the google maps. Address and contacts of BERLITZ TRANSLATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come BERLITZ TRANSLATIONS BERLITZ TRANSLATIONS: Accent NV | Clip-Danscenter Spotlight | E.R.M. NV | Universiteit Gent | J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

Other related companies as BERLITZ TRANSLATIONS: Accent NV | Clip-Danscenter Spotlight | E.R.M. NV | Universiteit Gent | J & D SERVICES-CONSULTING SPRL

BERLITZ TRANSLATIONS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BERLITZ TRANSLATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670806884. Het bedrijf BERLITZ TRANSLATIONS bevindt zich op het adres: Kunstlaan 36,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BERLITZ TRANSLATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERLITZ TRANSLATIONS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERLITZ TRANSLATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERLITZ TRANSLATIONS, openstaande posities, locatie van BERLITZ TRANSLATIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERLITZ TRANSLATIONS is a company, that was registered 1993 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is BERLITZ TRANSLATIONS, company assigned to the tax number BE04670806884. The company BERLITZ TRANSLATIONS is located at the address: Kunstlaan 36,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BERLITZ TRANSLATIONS were not found.
The main activity of BERLITZ TRANSLATIONS is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERLITZ TRANSLATIONS is not available. You also can look at reviews of BERLITZ TRANSLATIONS, open positions, location of BERLITZ TRANSLATIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERLITZ TRANSLATIONS, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERLITZ TRANSLATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERLITZ TRANSLATIONS, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERLITZ TRANSLATIONS, employees, financial statistics.