Bellis Translations SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Bellis Translations SPRL
Private companiesReal Estate • Bellis Translations SPRL

Contactgegevens Bellis Translations SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bellis Translations SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bellis Translations SPRL

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Avenue de la Rose des Vents 9,1410, België

Telefoon (phone): 02 672 70 36; 02 675 32 55 02 672 70 36; 02 675 32 55

Fax (fax): 02 675 32 55 02 675 32 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bellis Translations SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bellis Translations SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bellis Translations SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bellis Translations SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bellis Translations SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bellis Translations SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bellis Translations SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bellis Translations SPRL
Products information Bellis Translations SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03011322021
Ondernemingsnummer: 4984191894
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bellis Translations SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bellis Translations SPRL
(Get full report from official database of BE for Bellis Translations SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bellis Translations SPRL
Addition kinds of activities for Bellis Translations SPRL

2064. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
344605. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
594107. Team sportuitrusting | Team sports equipment
23699909. Suits: meisjes en kinderen | Suits: girls' and children's
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij Bellis Translations SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bellis Translations SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bellis Translations SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bellis Translations SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van Bellis Translations SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bellis Translations SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bellis Translations SPRL. Laat een reactie achter voor Bellis Translations SPRL. Bellis Translations SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bellis Translations SPRL. Leave a respond for Bellis Translations SPRL. Bellis Translations SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bellis Translations SPRL op de google maps. Adres en contacten Bellis Translations SPRL
Location of Bellis Translations SPRL on the google maps. Address and contacts of Bellis Translations SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bellis Translations SPRL Bellis Translations SPRL: Dobbelaere R | Ninomedia BVBA | HADES ELIS (ELIS) SA | ASD Sound Light Service | Beverleys BVBA

Other related companies as Bellis Translations SPRL: Dobbelaere R | Ninomedia BVBA | HADES ELIS (ELIS) SA | ASD Sound Light Service | Beverleys BVBA

Bellis Translations SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is Bellis Translations SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03011322021. Het bedrijf Bellis Translations SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Rose des Vents 9,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bellis Translations SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bellis Translations SPRL is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bellis Translations SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bellis Translations SPRL, openstaande posities, locatie van Bellis Translations SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bellis Translations SPRL is a company, that was registered 2018 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is Bellis Translations SPRL, company assigned to the tax number BE03011322021. The company Bellis Translations SPRL is located at the address: Avenue de la Rose des Vents 9,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bellis Translations SPRL were not found.
The main activity of Bellis Translations SPRL is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bellis Translations SPRL is not available. You also can look at reviews of Bellis Translations SPRL, open positions, location of Bellis Translations SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bellis Translations SPRL, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bellis Translations SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bellis Translations SPRL, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bellis Translations SPRL, employees, financial statistics.