AST SECRETARIAT

Contactgegevens AST SECRETARIAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AST SECRETARIAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AST SECRETARIAT

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Koninglaan 191,1190, België

Telefoon (phone): 02 538 30 50; 02 538 74 21 02 538 30 50; 02 538 74 21

Fax (fax): 02 539 36 41 02 539 36 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AST SECRETARIAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AST SECRETARIAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AST SECRETARIAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AST SECRETARIAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AST SECRETARIAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AST SECRETARIAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AST SECRETARIAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AST SECRETARIAT
Products information AST SECRETARIAT

BTW identificatienummer (tax): BE05983673095
Ondernemingsnummer: 3832275390
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AST SECRETARIAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AST SECRETARIAT
(Get full report from official database of BE for AST SECRETARIAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AST SECRETARIAT
Addition kinds of activities for AST SECRETARIAT

7389. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
28910201. Kleefstoffen, pasta | Adhesives, paste
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled

Werken bij AST SECRETARIAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AST SECRETARIAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AST SECRETARIAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AST SECRETARIAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van AST SECRETARIAT in sociale netwerken
Look for responds of AST SECRETARIAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AST SECRETARIAT. Laat een reactie achter voor AST SECRETARIAT. AST SECRETARIAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AST SECRETARIAT. Leave a respond for AST SECRETARIAT. AST SECRETARIAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AST SECRETARIAT op de google maps. Adres en contacten AST SECRETARIAT
Location of AST SECRETARIAT on the google maps. Address and contacts of AST SECRETARIAT

Andere gerelateerde bedrijven als come AST SECRETARIAT AST SECRETARIAT: Music Car Security | Atelier Brainois | Omco Metals | Rent a Plant NV | Blue Skying Services BVBA

Other related companies as AST SECRETARIAT: Music Car Security | Atelier Brainois | Omco Metals | Rent a Plant NV | Blue Skying Services BVBA

AST SECRETARIAT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is AST SECRETARIAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05983673095. Het bedrijf AST SECRETARIAT bevindt zich op het adres: Koninglaan 191,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AST SECRETARIAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AST SECRETARIAT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AST SECRETARIAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AST SECRETARIAT, openstaande posities, locatie van AST SECRETARIAT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AST SECRETARIAT is a company, that was registered 2017 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is AST SECRETARIAT, company assigned to the tax number BE05983673095. The company AST SECRETARIAT is located at the address: Koninglaan 191,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AST SECRETARIAT were not found.
The main activity of AST SECRETARIAT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AST SECRETARIAT is not available. You also can look at reviews of AST SECRETARIAT, open positions, location of AST SECRETARIAT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AST SECRETARIAT, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AST SECRETARIAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AST SECRETARIAT, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AST SECRETARIAT, employees, financial statistics.