Asklepios Marketing & Communications

Contactgegevens Asklepios Marketing & Communications: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asklepios Marketing & Communications: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asklepios Marketing & Communications

Regio (region): Kortenberg, België

Adres (address): Blockmansstraat 55,3070, België

Telefoon (phone): 02 759 49 71 02 759 49 71

Fax (fax): 02 759 34 01 02 759 34 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asklepios Marketing & Communications: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asklepios Marketing & Communications"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asklepios Marketing & Communications"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asklepios Marketing & Communications, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asklepios Marketing & Communications. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asklepios Marketing & Communications, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asklepios Marketing & Communications. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asklepios Marketing & Communications
Products information Asklepios Marketing & Communications

BTW identificatienummer (tax): BE08892852783
Ondernemingsnummer: 2909423828
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Asklepios Marketing & Communications zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asklepios Marketing & Communications
(Get full report from official database of BE for Asklepios Marketing & Communications)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asklepios Marketing & Communications
Addition kinds of activities for Asklepios Marketing & Communications

15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
72310000. Schoonheidswinkels | Beauty shops
96410400. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government

Werken bij Asklepios Marketing & Communications: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asklepios Marketing & Communications: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asklepios Marketing & Communications. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asklepios Marketing & Communications. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van Asklepios Marketing & Communications in sociale netwerken
Look for responds of Asklepios Marketing & Communications in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asklepios Marketing & Communications. Laat een reactie achter voor Asklepios Marketing & Communications. Asklepios Marketing & Communications bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asklepios Marketing & Communications. Leave a respond for Asklepios Marketing & Communications. Asklepios Marketing & Communications on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asklepios Marketing & Communications op de google maps. Adres en contacten Asklepios Marketing & Communications
Location of Asklepios Marketing & Communications on the google maps. Address and contacts of Asklepios Marketing & Communications

Andere gerelateerde bedrijven als come Asklepios Marketing & Communications Asklepios Marketing & Communications: CHEOPS BUILD SA | Labbecars | Van Rompaey | Emmer Service SPRL | BRUTSAERT SUNPROTECTION NV

Other related companies as Asklepios Marketing & Communications: CHEOPS BUILD SA | Labbecars | Van Rompaey | Emmer Service SPRL | BRUTSAERT SUNPROTECTION NV

Asklepios Marketing & Communications is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kortenberg, België. De volledige naam van het bedrijf is Asklepios Marketing & Communications, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08892852783. Het bedrijf Asklepios Marketing & Communications bevindt zich op het adres: Blockmansstraat 55,3070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Asklepios Marketing & Communications zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Asklepios Marketing & Communications is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asklepios Marketing & Communications is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asklepios Marketing & Communications, openstaande posities, locatie van Asklepios Marketing & Communications op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asklepios Marketing & Communications is a company, that was registered 2016 in Kortenberg region, Belgium. Full name of company is Asklepios Marketing & Communications, company assigned to the tax number BE08892852783. The company Asklepios Marketing & Communications is located at the address: Blockmansstraat 55,3070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Asklepios Marketing & Communications were not found.
The main activity of Asklepios Marketing & Communications is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Asklepios Marketing & Communications is not available. You also can look at reviews of Asklepios Marketing & Communications, open positions, location of Asklepios Marketing & Communications on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asklepios Marketing & Communications, Kortenberg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asklepios Marketing & Communications, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asklepios Marketing & Communications, Kortenberg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asklepios Marketing & Communications, employees, financial statistics.