Anagram Vertalingen

Contactgegevens Anagram Vertalingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anagram Vertalingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anagram Vertalingen

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 139 Bus 2,2018, België

Telefoon (phone): 03 289 42 30 03 289 42 30

Fax (fax): 03 289 42 28 03 289 42 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anagram Vertalingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anagram Vertalingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anagram Vertalingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anagram Vertalingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anagram Vertalingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anagram Vertalingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anagram Vertalingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anagram Vertalingen
Products information Anagram Vertalingen

BTW identificatienummer (tax): BE08535522460
Ondernemingsnummer: 6826873779
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Anagram Vertalingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anagram Vertalingen
(Get full report from official database of BE for Anagram Vertalingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anagram Vertalingen
Addition kinds of activities for Anagram Vertalingen

209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
22960102. Stof voor het versterken van rubberen banden | Fabric for reinforcing rubber tires
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air

Werken bij Anagram Vertalingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anagram Vertalingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anagram Vertalingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anagram Vertalingen. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Anagram Vertalingen in sociale netwerken
Look for responds of Anagram Vertalingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anagram Vertalingen. Laat een reactie achter voor Anagram Vertalingen. Anagram Vertalingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anagram Vertalingen. Leave a respond for Anagram Vertalingen. Anagram Vertalingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anagram Vertalingen op de google maps. Adres en contacten Anagram Vertalingen
Location of Anagram Vertalingen on the google maps. Address and contacts of Anagram Vertalingen

Andere gerelateerde bedrijven als come Anagram Vertalingen Anagram Vertalingen: Thomas Paul SNC | COLORIET BVBA | Borremans NV | Soogen I | Koen, Janssens

Other related companies as Anagram Vertalingen: Thomas Paul SNC | COLORIET BVBA | Borremans NV | Soogen I | Koen, Janssens

Anagram Vertalingen is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Anagram Vertalingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08535522460. Het bedrijf Anagram Vertalingen bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 139 Bus 2,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Anagram Vertalingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anagram Vertalingen is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anagram Vertalingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anagram Vertalingen, openstaande posities, locatie van Anagram Vertalingen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anagram Vertalingen is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Anagram Vertalingen, company assigned to the tax number BE08535522460. The company Anagram Vertalingen is located at the address: Mechelsesteenweg 139 Bus 2,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Anagram Vertalingen were not found.
The main activity of Anagram Vertalingen is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Anagram Vertalingen is not available. You also can look at reviews of Anagram Vertalingen, open positions, location of Anagram Vertalingen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anagram Vertalingen, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anagram Vertalingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anagram Vertalingen, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anagram Vertalingen, employees, financial statistics.