ALFABET VERTAALBUREAU

Contactgegevens ALFABET VERTAALBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFABET VERTAALBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFABET VERTAALBUREAU

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Naamsesteenweg 118,3001, België

Telefoon (phone): 016 23 19 42; 016 23 50 44 016 23 19 42; 016 23 50 44

Fax (fax): 016 23 27 45 016 23 27 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFABET VERTAALBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFABET VERTAALBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFABET VERTAALBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFABET VERTAALBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFABET VERTAALBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFABET VERTAALBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFABET VERTAALBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFABET VERTAALBUREAU
Products information ALFABET VERTAALBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE05587341308
Ondernemingsnummer: 6482452392
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALFABET VERTAALBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFABET VERTAALBUREAU
(Get full report from official database of BE for ALFABET VERTAALBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFABET VERTAALBUREAU
Addition kinds of activities for ALFABET VERTAALBUREAU

267803. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
26210909. Isolatiebekleding, papier | Insulation siding, paper
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
34239914. Jacks: opheffen, schroeven of ratchet (handgereedschap) | Jacks: lifting, screw, or ratchet (hand tools)
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products

Werken bij ALFABET VERTAALBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFABET VERTAALBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFABET VERTAALBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFABET VERTAALBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef matraslijn (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

Zoek naar antwoorden van ALFABET VERTAALBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of ALFABET VERTAALBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFABET VERTAALBUREAU. Laat een reactie achter voor ALFABET VERTAALBUREAU. ALFABET VERTAALBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFABET VERTAALBUREAU. Leave a respond for ALFABET VERTAALBUREAU. ALFABET VERTAALBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFABET VERTAALBUREAU op de google maps. Adres en contacten ALFABET VERTAALBUREAU
Location of ALFABET VERTAALBUREAU on the google maps. Address and contacts of ALFABET VERTAALBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFABET VERTAALBUREAU ALFABET VERTAALBUREAU: Yun-Cars | SNEL SA | Assoc Interim SA | Tapiroe | Editions Van Den Haute SA

Other related companies as ALFABET VERTAALBUREAU: Yun-Cars | SNEL SA | Assoc Interim SA | Tapiroe | Editions Van Den Haute SA

ALFABET VERTAALBUREAU is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is ALFABET VERTAALBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05587341308. Het bedrijf ALFABET VERTAALBUREAU bevindt zich op het adres: Naamsesteenweg 118,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALFABET VERTAALBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFABET VERTAALBUREAU is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFABET VERTAALBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFABET VERTAALBUREAU, openstaande posities, locatie van ALFABET VERTAALBUREAU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALFABET VERTAALBUREAU is a company, that was registered 2010 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is ALFABET VERTAALBUREAU, company assigned to the tax number BE05587341308. The company ALFABET VERTAALBUREAU is located at the address: Naamsesteenweg 118,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALFABET VERTAALBUREAU were not found.
The main activity of ALFABET VERTAALBUREAU is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFABET VERTAALBUREAU is not available. You also can look at reviews of ALFABET VERTAALBUREAU, open positions, location of ALFABET VERTAALBUREAU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFABET VERTAALBUREAU, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFABET VERTAALBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFABET VERTAALBUREAU, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFABET VERTAALBUREAU, employees, financial statistics.