A.L.T. Vertaalbureau BVBA

Contactgegevens A.L.T. Vertaalbureau BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.L.T. Vertaalbureau BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.L.T. Vertaalbureau BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Beelbroekhof 149,9040, België

Telefoon (phone): 09 356 75 55 09 356 75 55

Fax (fax): 09 356 76 66 09 356 76 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.L.T. Vertaalbureau BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.L.T. Vertaalbureau BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.L.T. Vertaalbureau BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.L.T. Vertaalbureau BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.L.T. Vertaalbureau BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.L.T. Vertaalbureau BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.L.T. Vertaalbureau BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.L.T. Vertaalbureau BVBA
Products information A.L.T. Vertaalbureau BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06414611816
Ondernemingsnummer: 7630523681
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.L.T. Vertaalbureau BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.L.T. Vertaalbureau BVBA
(Get full report from official database of BE for A.L.T. Vertaalbureau BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.L.T. Vertaalbureau BVBA
Addition kinds of activities for A.L.T. Vertaalbureau BVBA

267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
01160000. Soja bonen | Soybeans
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
51490902. Thee | Tea

Werken bij A.L.T. Vertaalbureau BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.L.T. Vertaalbureau BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.L.T. Vertaalbureau BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.L.T. Vertaalbureau BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van A.L.T. Vertaalbureau BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.L.T. Vertaalbureau BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.L.T. Vertaalbureau BVBA. Laat een reactie achter voor A.L.T. Vertaalbureau BVBA. A.L.T. Vertaalbureau BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.L.T. Vertaalbureau BVBA. Leave a respond for A.L.T. Vertaalbureau BVBA. A.L.T. Vertaalbureau BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.L.T. Vertaalbureau BVBA op de google maps. Adres en contacten A.L.T. Vertaalbureau BVBA
Location of A.L.T. Vertaalbureau BVBA on the google maps. Address and contacts of A.L.T. Vertaalbureau BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.L.T. Vertaalbureau BVBA A.L.T. Vertaalbureau BVBA: Dierckx NV | Bipro-Bob | Tresco Engineering | Van Oevelen Drankenhandel NV | Claes Printing N.V.

Other related companies as A.L.T. Vertaalbureau BVBA: Dierckx NV | Bipro-Bob | Tresco Engineering | Van Oevelen Drankenhandel NV | Claes Printing N.V.

A.L.T. Vertaalbureau BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is A.L.T. Vertaalbureau BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06414611816. Het bedrijf A.L.T. Vertaalbureau BVBA bevindt zich op het adres: Beelbroekhof 149,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.L.T. Vertaalbureau BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.L.T. Vertaalbureau BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.L.T. Vertaalbureau BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.L.T. Vertaalbureau BVBA, openstaande posities, locatie van A.L.T. Vertaalbureau BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.L.T. Vertaalbureau BVBA is a company, that was registered 2002 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is A.L.T. Vertaalbureau BVBA, company assigned to the tax number BE06414611816. The company A.L.T. Vertaalbureau BVBA is located at the address: Beelbroekhof 149,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.L.T. Vertaalbureau BVBA were not found.
The main activity of A.L.T. Vertaalbureau BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.L.T. Vertaalbureau BVBA is not available. You also can look at reviews of A.L.T. Vertaalbureau BVBA, open positions, location of A.L.T. Vertaalbureau BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.L.T. Vertaalbureau BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.L.T. Vertaalbureau BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.L.T. Vertaalbureau BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.L.T. Vertaalbureau BVBA, employees, financial statistics.