A A A Europa Language School asbl

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • A A A Europa Language School asbl
Private companiesEducational Services • A A A Europa Language School asbl

Contactgegevens A A A Europa Language School asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A A Europa Language School asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A A Europa Language School asbl

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Waterloosesteenweg 717A,1180, België

Telefoon (phone): 02 347 44 11 02 347 44 11

Fax (fax): 02 346 60 89 02 346 60 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A A Europa Language School asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A A Europa Language School asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A A Europa Language School asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A A Europa Language School asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A A Europa Language School asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A A Europa Language School asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A A Europa Language School asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A A Europa Language School asbl
Products information A A A Europa Language School asbl

BTW identificatienummer (tax): BE03371673583
Ondernemingsnummer: 3129699707
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A A A Europa Language School asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A A Europa Language School asbl
(Get full report from official database of BE for A A A Europa Language School asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A A Europa Language School asbl
Addition kinds of activities for A A A Europa Language School asbl

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric

Werken bij A A A Europa Language School asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A A Europa Language School asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A A Europa Language School asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A A Europa Language School asbl. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van A A A Europa Language School asbl in sociale netwerken
Look for responds of A A A Europa Language School asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A A Europa Language School asbl. Laat een reactie achter voor A A A Europa Language School asbl. A A A Europa Language School asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A A Europa Language School asbl. Leave a respond for A A A Europa Language School asbl. A A A Europa Language School asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A A Europa Language School asbl op de google maps. Adres en contacten A A A Europa Language School asbl
Location of A A A Europa Language School asbl on the google maps. Address and contacts of A A A Europa Language School asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come A A A Europa Language School asbl A A A Europa Language School asbl: TORATRACK NV | Unilin Decor NV | Euro-boissons SA | Callewaert N.V. | Gantry S.A.

Other related companies as A A A Europa Language School asbl: TORATRACK NV | Unilin Decor NV | Euro-boissons SA | Callewaert N.V. | Gantry S.A.

A A A Europa Language School asbl is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is A A A Europa Language School asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03371673583. Het bedrijf A A A Europa Language School asbl bevindt zich op het adres: Waterloosesteenweg 717A,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A A A Europa Language School asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A A Europa Language School asbl is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A A Europa Language School asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A A Europa Language School asbl, openstaande posities, locatie van A A A Europa Language School asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A A Europa Language School asbl is a company, that was registered 2014 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is A A A Europa Language School asbl, company assigned to the tax number BE03371673583. The company A A A Europa Language School asbl is located at the address: Waterloosesteenweg 717A,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A A A Europa Language School asbl were not found.
The main activity of A A A Europa Language School asbl is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A A A Europa Language School asbl is not available. You also can look at reviews of A A A Europa Language School asbl, open positions, location of A A A Europa Language School asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A A Europa Language School asbl, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A A Europa Language School asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A A Europa Language School asbl, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A A Europa Language School asbl, employees, financial statistics.