A & T bvba (DAENEN SUZY)

Contactgegevens A & T bvba (DAENEN SUZY): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & T bvba (DAENEN SUZY): address, phone, fax, email, website, opening hours

A & T bvba (DAENEN SUZY)

Regio (region): Nieuwerkerken, België

Adres (address): Klein Tegelrijstraat 102,3850, België

Telefoon (phone): 011 69 21 73 011 69 21 73

Fax (fax): 011 67 32 11 011 67 32 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & T bvba (DAENEN SUZY): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & T bvba (DAENEN SUZY)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & T bvba (DAENEN SUZY)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & T bvba (DAENEN SUZY), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & T bvba (DAENEN SUZY). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & T bvba (DAENEN SUZY), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & T bvba (DAENEN SUZY). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & T bvba (DAENEN SUZY)
Products information A & T bvba (DAENEN SUZY)

BTW identificatienummer (tax): BE02468048095
Ondernemingsnummer: 8754150390
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A & T bvba (DAENEN SUZY) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & T bvba (DAENEN SUZY)
(Get full report from official database of BE for A & T bvba (DAENEN SUZY))

Aanvulling soorten activiteiten voor A & T bvba (DAENEN SUZY)
Addition kinds of activities for A & T bvba (DAENEN SUZY)

10619907. Tantalum mining | Tantalum ore mining
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
34950000. Draadveren | Wire springs
57369901. Band instrumenten | Band instruments
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes
73890204. Communautaire bemonstering | Commodities sampling
79229904. Ticketbureau, theatraal | Ticket agency, theatrical

Werken bij A & T bvba (DAENEN SUZY): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & T bvba (DAENEN SUZY): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & T bvba (DAENEN SUZY). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & T bvba (DAENEN SUZY). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van A & T bvba (DAENEN SUZY) in sociale netwerken
Look for responds of A & T bvba (DAENEN SUZY) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & T bvba (DAENEN SUZY). Laat een reactie achter voor A & T bvba (DAENEN SUZY). A & T bvba (DAENEN SUZY) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & T bvba (DAENEN SUZY). Leave a respond for A & T bvba (DAENEN SUZY). A & T bvba (DAENEN SUZY) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & T bvba (DAENEN SUZY) op de google maps. Adres en contacten A & T bvba (DAENEN SUZY)
Location of A & T bvba (DAENEN SUZY) on the google maps. Address and contacts of A & T bvba (DAENEN SUZY)

Andere gerelateerde bedrijven als come A & T bvba (DAENEN SUZY) A & T bvba (DAENEN SUZY): Gerec-Gemat | Best Car (The) SPRL | HUMAN MANAGEMENT ADVICE | Jacobs and Partner | Vlaamse Zaalvoetbalbond VZW

Other related companies as A & T bvba (DAENEN SUZY): Gerec-Gemat | Best Car (The) SPRL | HUMAN MANAGEMENT ADVICE | Jacobs and Partner | Vlaamse Zaalvoetbalbond VZW

A & T bvba (DAENEN SUZY) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Nieuwerkerken, België. De volledige naam van het bedrijf is A & T bvba (DAENEN SUZY), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02468048095. Het bedrijf A & T bvba (DAENEN SUZY) bevindt zich op het adres: Klein Tegelrijstraat 102,3850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A & T bvba (DAENEN SUZY) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & T bvba (DAENEN SUZY) is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & T bvba (DAENEN SUZY) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & T bvba (DAENEN SUZY), openstaande posities, locatie van A & T bvba (DAENEN SUZY) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & T bvba (DAENEN SUZY) is a company, that was registered 2010 in Nieuwerkerken region, Belgium. Full name of company is A & T bvba (DAENEN SUZY), company assigned to the tax number BE02468048095. The company A & T bvba (DAENEN SUZY) is located at the address: Klein Tegelrijstraat 102,3850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A & T bvba (DAENEN SUZY) were not found.
The main activity of A & T bvba (DAENEN SUZY) is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A & T bvba (DAENEN SUZY) is not available. You also can look at reviews of A & T bvba (DAENEN SUZY), open positions, location of A & T bvba (DAENEN SUZY) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & T bvba (DAENEN SUZY), Nieuwerkerken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & T bvba (DAENEN SUZY), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & T bvba (DAENEN SUZY), Nieuwerkerken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & T bvba (DAENEN SUZY), employees, financial statistics.