THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN
Private companiesHealth Services • THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN

Contactgegevens THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN

Regio (region): Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Adres (address): Pastorijstraat 7,3530, België

Telefoon (phone): 011 60 09 40; 011 60 09 59 011 60 09 40; 011 60 09 59

Fax (fax): 011 60 09 59 011 60 09 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN
Products information THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN

BTW identificatienummer (tax): BE03183807373
Ondernemingsnummer: 4123962402
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN
(Get full report from official database of BE for THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN
Addition kinds of activities for THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN

533100. Variety winkels | Variety stores
22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
38240115. Turbine meters | Turbine meters

Werken bij THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Tienen (met dienstencheques) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

Zoek naar antwoorden van THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN in sociale netwerken
Look for responds of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. Laat een reactie achter voor THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. Leave a respond for THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN. THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN op de google maps. Adres en contacten THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN
Location of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN on the google maps. Address and contacts of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN: Hendrix J BVBA | Wauters G | Pafra NV | LEAN DEWILDE BVBA | Mardo-Dovarco N.V.

Other related companies as THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN: Hendrix J BVBA | Wauters G | Pafra NV | LEAN DEWILDE BVBA | Mardo-Dovarco N.V.

THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Houthalen-Helchteren (Houthalen), België. De volledige naam van het bedrijf is THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03183807373. Het bedrijf THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN bevindt zich op het adres: Pastorijstraat 7,3530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, openstaande posities, locatie van THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN is a company, that was registered 2012 in Houthalen-Helchteren (Houthalen) region, Belgium. Full name of company is THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, company assigned to the tax number BE03183807373. The company THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN is located at the address: Pastorijstraat 7,3530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN were not found.
The main activity of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN is not available. You also can look at reviews of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, open positions, location of THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, Houthalen-Helchteren (Houthalen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, Houthalen-Helchteren (Houthalen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN, employees, financial statistics.