Condro-Mat A & S Lekeux SPRL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Condro-Mat A & S Lekeux SPRL
Private companiesUnited States Postal Service • Condro-Mat A & S Lekeux SPRL

Contactgegevens Condro-Mat A & S Lekeux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Condro-Mat A & S Lekeux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Condro-Mat A & S Lekeux SPRL

Regio (region): Nandrin (Villers-le-Temple), België

Adres (address): Rue Tour Malherbe 258,4550, België

Telefoon (phone): 085 31 55 86 085 31 55 86

Fax (fax): 085 31 47 77 085 31 47 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Condro-Mat A & S Lekeux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Condro-Mat A & S Lekeux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Condro-Mat A & S Lekeux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Condro-Mat A & S Lekeux SPRL
Products information Condro-Mat A & S Lekeux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08653900146
Ondernemingsnummer: 3384582519
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Condro-Mat A & S Lekeux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Condro-Mat A & S Lekeux SPRL
(Get full report from official database of BE for Condro-Mat A & S Lekeux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Condro-Mat A & S Lekeux SPRL
Addition kinds of activities for Condro-Mat A & S Lekeux SPRL

0132. Tabak | Tobacco
2284. Draadmolens | Thread mills
6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
367102. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus

Werken bij Condro-Mat A & S Lekeux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Condro-Mat A & S Lekeux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Condro-Mat A & S Lekeux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Laat een reactie achter voor Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Condro-Mat A & S Lekeux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Leave a respond for Condro-Mat A & S Lekeux SPRL. Condro-Mat A & S Lekeux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Condro-Mat A & S Lekeux SPRL op de google maps. Adres en contacten Condro-Mat A & S Lekeux SPRL
Location of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL on the google maps. Address and contacts of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Condro-Mat A & S Lekeux SPRL Condro-Mat A & S Lekeux SPRL: BARDIAU M (ETS) | A | Eti Plus S.A. | INT SOC HORTICULT SCIENCE | Tosc Management SPRL

Other related companies as Condro-Mat A & S Lekeux SPRL: BARDIAU M (ETS) | A | Eti Plus S.A. | INT SOC HORTICULT SCIENCE | Tosc Management SPRL

Condro-Mat A & S Lekeux SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Nandrin (Villers-le-Temple), België. De volledige naam van het bedrijf is Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08653900146. Het bedrijf Condro-Mat A & S Lekeux SPRL bevindt zich op het adres: Rue Tour Malherbe 258,4550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Condro-Mat A & S Lekeux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Condro-Mat A & S Lekeux SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Condro-Mat A & S Lekeux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, openstaande posities, locatie van Condro-Mat A & S Lekeux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Condro-Mat A & S Lekeux SPRL is a company, that was registered 1994 in Nandrin (Villers-le-Temple) region, Belgium. Full name of company is Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, company assigned to the tax number BE08653900146. The company Condro-Mat A & S Lekeux SPRL is located at the address: Rue Tour Malherbe 258,4550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Condro-Mat A & S Lekeux SPRL were not found.
The main activity of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL is not available. You also can look at reviews of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, open positions, location of Condro-Mat A & S Lekeux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, Nandrin (Villers-le-Temple): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, Nandrin (Villers-le-Temple): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Condro-Mat A & S Lekeux SPRL, employees, financial statistics.