Stokvis Tapes SA

Contactgegevens Stokvis Tapes SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stokvis Tapes SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stokvis Tapes SA

Regio (region): Vilvoorde - Cargovil (Cargovil), België

Adres (address): Havendoklaan 9,1804, België

Telefoon (phone): 02 255 06 11 02 255 06 11

Fax (fax): 02 255 06 50 02 255 06 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stokvis Tapes SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stokvis Tapes SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stokvis Tapes SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stokvis Tapes SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stokvis Tapes SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stokvis Tapes SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stokvis Tapes SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stokvis Tapes SA
Products information Stokvis Tapes SA

BTW identificatienummer (tax): BE06468719482
Ondernemingsnummer: 1212585449
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Stokvis Tapes SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stokvis Tapes SA
(Get full report from official database of BE for Stokvis Tapes SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stokvis Tapes SA
Addition kinds of activities for Stokvis Tapes SA

922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
02719901. Chinchilla boerderij | Chinchilla farm
22840301. Haakdraad | Crochet thread
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
38290111. Synchronisatoren, vliegtuigmotor | Synchronizers, aircraft engine
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
51490307. Salade dressing | Salad dressing
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij Stokvis Tapes SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stokvis Tapes SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stokvis Tapes SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stokvis Tapes SA. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Stokvis Tapes SA in sociale netwerken
Look for responds of Stokvis Tapes SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stokvis Tapes SA. Laat een reactie achter voor Stokvis Tapes SA. Stokvis Tapes SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stokvis Tapes SA. Leave a respond for Stokvis Tapes SA. Stokvis Tapes SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stokvis Tapes SA op de google maps. Adres en contacten Stokvis Tapes SA
Location of Stokvis Tapes SA on the google maps. Address and contacts of Stokvis Tapes SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stokvis Tapes SA Stokvis Tapes SA: REYNAERTS JOZEF | De Clercq-Verhelle Zakenkantoor BVBA | Bruyneel-Oosterlinck N.V. | Le Conditionnement Belge S.A. | Koen Vandecauter

Other related companies as Stokvis Tapes SA: REYNAERTS JOZEF | De Clercq-Verhelle Zakenkantoor BVBA | Bruyneel-Oosterlinck N.V. | Le Conditionnement Belge S.A. | Koen Vandecauter

Stokvis Tapes SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Vilvoorde - Cargovil (Cargovil), België. De volledige naam van het bedrijf is Stokvis Tapes SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468719482. Het bedrijf Stokvis Tapes SA bevindt zich op het adres: Havendoklaan 9,1804. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Stokvis Tapes SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stokvis Tapes SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stokvis Tapes SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stokvis Tapes SA, openstaande posities, locatie van Stokvis Tapes SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stokvis Tapes SA is a company, that was registered 2017 in Vilvoorde - Cargovil (Cargovil) region, Belgium. Full name of company is Stokvis Tapes SA, company assigned to the tax number BE06468719482. The company Stokvis Tapes SA is located at the address: Havendoklaan 9,1804. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Stokvis Tapes SA were not found.
The main activity of Stokvis Tapes SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stokvis Tapes SA is not available. You also can look at reviews of Stokvis Tapes SA, open positions, location of Stokvis Tapes SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stokvis Tapes SA, Vilvoorde - Cargovil (Cargovil): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stokvis Tapes SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stokvis Tapes SA, Vilvoorde - Cargovil (Cargovil): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stokvis Tapes SA, employees, financial statistics.