Pelgrims Verpakkingen NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Pelgrims Verpakkingen NV
Private companiesMetal Mining • Pelgrims Verpakkingen NV

Contactgegevens Pelgrims Verpakkingen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pelgrims Verpakkingen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pelgrims Verpakkingen NV

Regio (region): ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK BERKENHOEK 3A,2861, België

Telefoon (phone): 015 75 32 14 015 75 32 14

Fax (fax): 015 75 40 17 015 75 40 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pelgrims Verpakkingen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pelgrims Verpakkingen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pelgrims Verpakkingen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pelgrims Verpakkingen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pelgrims Verpakkingen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pelgrims Verpakkingen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pelgrims Verpakkingen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pelgrims Verpakkingen NV
Products information Pelgrims Verpakkingen NV

BTW identificatienummer (tax): BE04748260498
Ondernemingsnummer: 4633728027
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Pelgrims Verpakkingen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pelgrims Verpakkingen NV
(Get full report from official database of BE for Pelgrims Verpakkingen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pelgrims Verpakkingen NV
Addition kinds of activities for Pelgrims Verpakkingen NV

527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
871200. Architectonische diensten | Architectural services
28190607. Nucleaire brandstoffen, uranium slak (radioactieve) | Nuclear fuels, uranium slug (radioactive)
37140207. Aandrijfassen, motorvoertuig | Drive shafts, motor vehicle
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
56999909. Paraplu's | Umbrellas
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij Pelgrims Verpakkingen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pelgrims Verpakkingen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pelgrims Verpakkingen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pelgrims Verpakkingen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van Pelgrims Verpakkingen NV in sociale netwerken
Look for responds of Pelgrims Verpakkingen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pelgrims Verpakkingen NV. Laat een reactie achter voor Pelgrims Verpakkingen NV. Pelgrims Verpakkingen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pelgrims Verpakkingen NV. Leave a respond for Pelgrims Verpakkingen NV. Pelgrims Verpakkingen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pelgrims Verpakkingen NV op de google maps. Adres en contacten Pelgrims Verpakkingen NV
Location of Pelgrims Verpakkingen NV on the google maps. Address and contacts of Pelgrims Verpakkingen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pelgrims Verpakkingen NV Pelgrims Verpakkingen NV: Gobiet Laurène | Willaert Freddy | Dexia Scheldevallei | Management Center Europe | Rudi Mannaerts

Other related companies as Pelgrims Verpakkingen NV: Gobiet Laurène | Willaert Freddy | Dexia Scheldevallei | Management Center Europe | Rudi Mannaerts

Pelgrims Verpakkingen NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER, België. De volledige naam van het bedrijf is Pelgrims Verpakkingen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04748260498. Het bedrijf Pelgrims Verpakkingen NV bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK BERKENHOEK 3A,2861. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Pelgrims Verpakkingen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pelgrims Verpakkingen NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pelgrims Verpakkingen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pelgrims Verpakkingen NV, openstaande posities, locatie van Pelgrims Verpakkingen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pelgrims Verpakkingen NV is a company, that was registered 2004 in ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER region, Belgium. Full name of company is Pelgrims Verpakkingen NV, company assigned to the tax number BE04748260498. The company Pelgrims Verpakkingen NV is located at the address: INDUSTRIEPARK BERKENHOEK 3A,2861. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Pelgrims Verpakkingen NV were not found.
The main activity of Pelgrims Verpakkingen NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pelgrims Verpakkingen NV is not available. You also can look at reviews of Pelgrims Verpakkingen NV, open positions, location of Pelgrims Verpakkingen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pelgrims Verpakkingen NV, ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pelgrims Verpakkingen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pelgrims Verpakkingen NV, ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pelgrims Verpakkingen NV, employees, financial statistics.