Multi-Home BVBA

Contactgegevens Multi-Home BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multi-Home BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multi-Home BVBA

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Itegemse Steenweg 76,2270, België

Telefoon (phone): 014 51 29 51 014 51 29 51

Fax (fax): 014 50 18 34 014 50 18 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multi-Home BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multi-Home BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multi-Home BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multi-Home BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multi-Home BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multi-Home BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multi-Home BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multi-Home BVBA
Products information Multi-Home BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05018524169
Ondernemingsnummer: 9992858886
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Multi-Home BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multi-Home BVBA
(Get full report from official database of BE for Multi-Home BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multi-Home BVBA
Addition kinds of activities for Multi-Home BVBA

806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
30890611. Gieten van primaire kunststoffen | Molding primary plastics
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
82119908. Seminarie | Seminary
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij Multi-Home BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multi-Home BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multi-Home BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multi-Home BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien bij de stad Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het stadsbestuur van Mortsel zijn wij op zoek naar een tijdelijk ondersteunend elektricien. Samen met een expert elektriciteit ga je op pad voor verschillende elektriciteitswerken in de bibliotheek, het cultureel centrum, de sporthal, verschillende werven, …

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van Multi-Home BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Multi-Home BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multi-Home BVBA. Laat een reactie achter voor Multi-Home BVBA. Multi-Home BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multi-Home BVBA. Leave a respond for Multi-Home BVBA. Multi-Home BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multi-Home BVBA op de google maps. Adres en contacten Multi-Home BVBA
Location of Multi-Home BVBA on the google maps. Address and contacts of Multi-Home BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Multi-Home BVBA Multi-Home BVBA: Hody Laurent | Computer Associates SA | Superoil | HOUWEN RIK-TECHNICO BURO BVBA | BWK Sierbeton N.V.

Other related companies as Multi-Home BVBA: Hody Laurent | Computer Associates SA | Superoil | HOUWEN RIK-TECHNICO BURO BVBA | BWK Sierbeton N.V.

Multi-Home BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is Multi-Home BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018524169. Het bedrijf Multi-Home BVBA bevindt zich op het adres: Itegemse Steenweg 76,2270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Multi-Home BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Multi-Home BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multi-Home BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multi-Home BVBA, openstaande posities, locatie van Multi-Home BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Multi-Home BVBA is a company, that was registered 2010 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is Multi-Home BVBA, company assigned to the tax number BE05018524169. The company Multi-Home BVBA is located at the address: Itegemse Steenweg 76,2270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Multi-Home BVBA were not found.
The main activity of Multi-Home BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Multi-Home BVBA is not available. You also can look at reviews of Multi-Home BVBA, open positions, location of Multi-Home BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multi-Home BVBA, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multi-Home BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multi-Home BVBA, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multi-Home BVBA, employees, financial statistics.