Bastin-Pack NV

Contactgegevens Bastin-Pack NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastin-Pack NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastin-Pack NV

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Neerhonderd 37,9230, België

Telefoon (phone): 09 225 18 19 09 225 18 19

Fax (fax): 09 233 06 34 09 233 06 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastin-Pack NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastin-Pack NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastin-Pack NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastin-Pack NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastin-Pack NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastin-Pack NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastin-Pack NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastin-Pack NV
Products information Bastin-Pack NV

BTW identificatienummer (tax): BE03769104003
Ondernemingsnummer: 3684234619
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bastin-Pack NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastin-Pack NV
(Get full report from official database of BE for Bastin-Pack NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastin-Pack NV
Addition kinds of activities for Bastin-Pack NV

091999. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
39990812. Nieuwigheden: bot, kralen of shell | Novelties: bone, beaded, or shell

Werken bij Bastin-Pack NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastin-Pack NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastin-Pack NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastin-Pack NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kontich - Mechelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Bastin-Pack NV in sociale netwerken
Look for responds of Bastin-Pack NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastin-Pack NV. Laat een reactie achter voor Bastin-Pack NV. Bastin-Pack NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastin-Pack NV. Leave a respond for Bastin-Pack NV. Bastin-Pack NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastin-Pack NV op de google maps. Adres en contacten Bastin-Pack NV
Location of Bastin-Pack NV on the google maps. Address and contacts of Bastin-Pack NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastin-Pack NV Bastin-Pack NV: M.G.C. SCRL | Bastiaansen BVBA | St-Lievens College Middenschool | Experience Travel | Mogador Services

Other related companies as Bastin-Pack NV: M.G.C. SCRL | Bastiaansen BVBA | St-Lievens College Middenschool | Experience Travel | Mogador Services

Bastin-Pack NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastin-Pack NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769104003. Het bedrijf Bastin-Pack NV bevindt zich op het adres: Neerhonderd 37,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bastin-Pack NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bastin-Pack NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastin-Pack NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastin-Pack NV, openstaande posities, locatie van Bastin-Pack NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bastin-Pack NV is a company, that was registered 1985 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is Bastin-Pack NV, company assigned to the tax number BE03769104003. The company Bastin-Pack NV is located at the address: Neerhonderd 37,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bastin-Pack NV were not found.
The main activity of Bastin-Pack NV is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastin-Pack NV is not available. You also can look at reviews of Bastin-Pack NV, open positions, location of Bastin-Pack NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastin-Pack NV, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastin-Pack NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastin-Pack NV, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastin-Pack NV, employees, financial statistics.