René Léonard SPRL

Contactgegevens René Léonard SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data René Léonard SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

René Léonard SPRL

Regio (region): Liège 1 (Rocourt), België

Adres (address): Rue d'Alleur 55,4000, België

Telefoon (phone): 04 246 07 08 04 246 07 08

Fax (fax): 04 246 10 06 04 246 10 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) René Léonard SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "René Léonard SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "René Léonard SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van René Léonard SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen René Léonard SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of René Léonard SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees René Léonard SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti René Léonard SPRL
Products information René Léonard SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06548370361
Ondernemingsnummer: 4054199218
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in René Léonard SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor René Léonard SPRL
(Get full report from official database of BE for René Léonard SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor René Léonard SPRL
Addition kinds of activities for René Léonard SPRL

291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
28160100. Witte pigmenten | White pigments
33121001. Zwarte plaat | Black plate
50740209. Oliebrander | Oil burners

Werken bij René Léonard SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in René Léonard SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor René Léonard SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for René Léonard SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van René Léonard SPRL in sociale netwerken
Look for responds of René Léonard SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor René Léonard SPRL. Laat een reactie achter voor René Léonard SPRL. René Léonard SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for René Léonard SPRL. Leave a respond for René Léonard SPRL. René Léonard SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie René Léonard SPRL op de google maps. Adres en contacten René Léonard SPRL
Location of René Léonard SPRL on the google maps. Address and contacts of René Léonard SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come René Léonard SPRL René Léonard SPRL: Icca NV | Institut Provincial d'Enseignement de Promotion Sociale de Liège | Ferronnerie Michel SA | Nik De Vylder | Promocab sprl

Other related companies as René Léonard SPRL: Icca NV | Institut Provincial d'Enseignement de Promotion Sociale de Liège | Ferronnerie Michel SA | Nik De Vylder | Promocab sprl

René Léonard SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Rocourt), België. De volledige naam van het bedrijf is René Léonard SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06548370361. Het bedrijf René Léonard SPRL bevindt zich op het adres: Rue d'Alleur 55,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 804,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in René Léonard SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van René Léonard SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van René Léonard SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van René Léonard SPRL, openstaande posities, locatie van René Léonard SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

René Léonard SPRL is a company, that was registered 1990 in Liège 1 (Rocourt) region, Belgium. Full name of company is René Léonard SPRL, company assigned to the tax number BE06548370361. The company René Léonard SPRL is located at the address: Rue d'Alleur 55,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 804,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in René Léonard SPRL were not found.
The main activity of René Léonard SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of René Léonard SPRL is not available. You also can look at reviews of René Léonard SPRL, open positions, location of René Léonard SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over René Léonard SPRL, Liège 1 (Rocourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf René Léonard SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about René Léonard SPRL, Liège 1 (Rocourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company René Léonard SPRL, employees, financial statistics.