Oostro-Pack NV

Contactgegevens Oostro-Pack NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oostro-Pack NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oostro-Pack NV

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Vlasbloemstraat 4A,8770, België

Telefoon (phone): 051 31 19 54 051 31 19 54

Fax (fax): 051 31 84 79 051 31 84 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oostro-Pack NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oostro-Pack NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oostro-Pack NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oostro-Pack NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oostro-Pack NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oostro-Pack NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oostro-Pack NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oostro-Pack NV
Products information Oostro-Pack NV

BTW identificatienummer (tax): BE09309783935
Ondernemingsnummer: 8597595214
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Oostro-Pack NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oostro-Pack NV
(Get full report from official database of BE for Oostro-Pack NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oostro-Pack NV
Addition kinds of activities for Oostro-Pack NV

24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
34219900. Bestek, nec | Cutlery, nec
50920102. Model kits | Model kits
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij Oostro-Pack NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oostro-Pack NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oostro-Pack NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oostro-Pack NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Oostro-Pack NV in sociale netwerken
Look for responds of Oostro-Pack NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oostro-Pack NV. Laat een reactie achter voor Oostro-Pack NV. Oostro-Pack NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oostro-Pack NV. Leave a respond for Oostro-Pack NV. Oostro-Pack NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oostro-Pack NV op de google maps. Adres en contacten Oostro-Pack NV
Location of Oostro-Pack NV on the google maps. Address and contacts of Oostro-Pack NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Oostro-Pack NV Oostro-Pack NV: Avena BVBA | KEWLOX SA | Gysemans NV | A. GOORMANS BVBA | Themol bvba

Other related companies as Oostro-Pack NV: Avena BVBA | KEWLOX SA | Gysemans NV | A. GOORMANS BVBA | Themol bvba

Oostro-Pack NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is Oostro-Pack NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09309783935. Het bedrijf Oostro-Pack NV bevindt zich op het adres: Vlasbloemstraat 4A,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Oostro-Pack NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oostro-Pack NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oostro-Pack NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oostro-Pack NV, openstaande posities, locatie van Oostro-Pack NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oostro-Pack NV is a company, that was registered 1990 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is Oostro-Pack NV, company assigned to the tax number BE09309783935. The company Oostro-Pack NV is located at the address: Vlasbloemstraat 4A,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Oostro-Pack NV were not found.
The main activity of Oostro-Pack NV is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Oostro-Pack NV is not available. You also can look at reviews of Oostro-Pack NV, open positions, location of Oostro-Pack NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oostro-Pack NV, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oostro-Pack NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oostro-Pack NV, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oostro-Pack NV, employees, financial statistics.