INFINI sprl-PIRON G

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • INFINI sprl-PIRON G
Private companiesHealth Services • INFINI sprl-PIRON G

Contactgegevens INFINI sprl-PIRON G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFINI sprl-PIRON G: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFINI sprl-PIRON G

Regio (region): Herve (Xhendelesse), België

Adres (address): Chapelle Adam 11B,4652, België

Telefoon (phone): 087 68 65 67; 0475 46 38 30 087 68 65 67; 0475 46 38 30

Fax (fax): 087 68 80 01 087 68 80 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFINI sprl-PIRON G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFINI sprl-PIRON G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFINI sprl-PIRON G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFINI sprl-PIRON G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFINI sprl-PIRON G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFINI sprl-PIRON G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFINI sprl-PIRON G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFINI sprl-PIRON G
Products information INFINI sprl-PIRON G

BTW identificatienummer (tax): BE03703186035
Ondernemingsnummer: 9401519775
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in INFINI sprl-PIRON G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFINI sprl-PIRON G
(Get full report from official database of BE for INFINI sprl-PIRON G)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFINI sprl-PIRON G
Addition kinds of activities for INFINI sprl-PIRON G

08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
50310308. Daklampen, alle materialen | Skylights, all materials

Werken bij INFINI sprl-PIRON G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFINI sprl-PIRON G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFINI sprl-PIRON G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFINI sprl-PIRON G. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van INFINI sprl-PIRON G in sociale netwerken
Look for responds of INFINI sprl-PIRON G in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFINI sprl-PIRON G. Laat een reactie achter voor INFINI sprl-PIRON G. INFINI sprl-PIRON G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFINI sprl-PIRON G. Leave a respond for INFINI sprl-PIRON G. INFINI sprl-PIRON G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFINI sprl-PIRON G op de google maps. Adres en contacten INFINI sprl-PIRON G
Location of INFINI sprl-PIRON G on the google maps. Address and contacts of INFINI sprl-PIRON G

Andere gerelateerde bedrijven als come INFINI sprl-PIRON G INFINI sprl-PIRON G: Médicotronix | Cuendet | Pierson C'est Bon SA | Steenbakkerij van Membruggen B.V.B.A. | Import Partners Distribution bvba

Other related companies as INFINI sprl-PIRON G: Médicotronix | Cuendet | Pierson C'est Bon SA | Steenbakkerij van Membruggen B.V.B.A. | Import Partners Distribution bvba

INFINI sprl-PIRON G is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Herve (Xhendelesse), België. De volledige naam van het bedrijf is INFINI sprl-PIRON G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03703186035. Het bedrijf INFINI sprl-PIRON G bevindt zich op het adres: Chapelle Adam 11B,4652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in INFINI sprl-PIRON G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFINI sprl-PIRON G is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFINI sprl-PIRON G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFINI sprl-PIRON G, openstaande posities, locatie van INFINI sprl-PIRON G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INFINI sprl-PIRON G is a company, that was registered 1990 in Herve (Xhendelesse) region, Belgium. Full name of company is INFINI sprl-PIRON G, company assigned to the tax number BE03703186035. The company INFINI sprl-PIRON G is located at the address: Chapelle Adam 11B,4652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in INFINI sprl-PIRON G were not found.
The main activity of INFINI sprl-PIRON G is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INFINI sprl-PIRON G is not available. You also can look at reviews of INFINI sprl-PIRON G, open positions, location of INFINI sprl-PIRON G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFINI sprl-PIRON G, Herve (Xhendelesse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFINI sprl-PIRON G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFINI sprl-PIRON G, Herve (Xhendelesse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFINI sprl-PIRON G, employees, financial statistics.