FRATEUR RAF

Contactgegevens FRATEUR RAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRATEUR RAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRATEUR RAF

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Keizershoevestraat 36,2610, België

Telefoon (phone): 03 664 66 62; 0475 28 87 00 03 664 66 62; 0475 28 87 00

Fax (fax): 03 664 41 44 03 664 41 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRATEUR RAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRATEUR RAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRATEUR RAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRATEUR RAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRATEUR RAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRATEUR RAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRATEUR RAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRATEUR RAF
Products information FRATEUR RAF

BTW identificatienummer (tax): BE03295043945
Ondernemingsnummer: 2351043701
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in FRATEUR RAF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRATEUR RAF
(Get full report from official database of BE for FRATEUR RAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRATEUR RAF
Addition kinds of activities for FRATEUR RAF

2491. Houtbescherming | Wood preserving
513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
594899. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
26319903. Newsboard | Newsboard
30899922. Banden, kunststoffen | Tires, plastics
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal

Werken bij FRATEUR RAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRATEUR RAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRATEUR RAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRATEUR RAF. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

Zoek naar antwoorden van FRATEUR RAF in sociale netwerken
Look for responds of FRATEUR RAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRATEUR RAF. Laat een reactie achter voor FRATEUR RAF. FRATEUR RAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRATEUR RAF. Leave a respond for FRATEUR RAF. FRATEUR RAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRATEUR RAF op de google maps. Adres en contacten FRATEUR RAF
Location of FRATEUR RAF on the google maps. Address and contacts of FRATEUR RAF

Andere gerelateerde bedrijven als come FRATEUR RAF FRATEUR RAF: M B SECURITY | B.K. & K. | Aux Antipodes | Management Learning Systems | ALLOO BRUGSE VISROKERIJ BLUE OCEAN

Other related companies as FRATEUR RAF: M B SECURITY | B.K. & K. | Aux Antipodes | Management Learning Systems | ALLOO BRUGSE VISROKERIJ BLUE OCEAN

FRATEUR RAF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is FRATEUR RAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03295043945. Het bedrijf FRATEUR RAF bevindt zich op het adres: Keizershoevestraat 36,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FRATEUR RAF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRATEUR RAF is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRATEUR RAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRATEUR RAF, openstaande posities, locatie van FRATEUR RAF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FRATEUR RAF is a company, that was registered 2002 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is FRATEUR RAF, company assigned to the tax number BE03295043945. The company FRATEUR RAF is located at the address: Keizershoevestraat 36,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FRATEUR RAF were not found.
The main activity of FRATEUR RAF is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRATEUR RAF is not available. You also can look at reviews of FRATEUR RAF, open positions, location of FRATEUR RAF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRATEUR RAF, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRATEUR RAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRATEUR RAF, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRATEUR RAF, employees, financial statistics.