AUTOHANDEL STEURS BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • AUTOHANDEL STEURS BVBA
Private companiesTransportation Services • AUTOHANDEL STEURS BVBA

Contactgegevens AUTOHANDEL STEURS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOHANDEL STEURS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOHANDEL STEURS BVBA

Regio (region): Borsbeek, België

Adres (address): Frans Beirenslaan 74,2150, België

Telefoon (phone): 03 321 04 47; 03 322 53 51 03 321 04 47; 03 322 53 51

Fax (fax): 03 322 53 14 03 322 53 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOHANDEL STEURS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOHANDEL STEURS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOHANDEL STEURS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOHANDEL STEURS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOHANDEL STEURS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOHANDEL STEURS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOHANDEL STEURS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOHANDEL STEURS BVBA
Products information AUTOHANDEL STEURS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04193176269
Ondernemingsnummer: 7703033447
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUTOHANDEL STEURS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOHANDEL STEURS BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOHANDEL STEURS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOHANDEL STEURS BVBA
Addition kinds of activities for AUTOHANDEL STEURS BVBA

508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
38420103. Oordopjes | Ear plugs
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies

Werken bij AUTOHANDEL STEURS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOHANDEL STEURS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOHANDEL STEURS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOHANDEL STEURS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van AUTOHANDEL STEURS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOHANDEL STEURS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOHANDEL STEURS BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOHANDEL STEURS BVBA. AUTOHANDEL STEURS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOHANDEL STEURS BVBA. Leave a respond for AUTOHANDEL STEURS BVBA. AUTOHANDEL STEURS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOHANDEL STEURS BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOHANDEL STEURS BVBA
Location of AUTOHANDEL STEURS BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOHANDEL STEURS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOHANDEL STEURS BVBA AUTOHANDEL STEURS BVBA: D'Tron BVBA | Hi-Fi Centrum Decreus | Corderie Smits-Henin | Thierry de Duve | aureus-financials

Other related companies as AUTOHANDEL STEURS BVBA: D'Tron BVBA | Hi-Fi Centrum Decreus | Corderie Smits-Henin | Thierry de Duve | aureus-financials

AUTOHANDEL STEURS BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Borsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOHANDEL STEURS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04193176269. Het bedrijf AUTOHANDEL STEURS BVBA bevindt zich op het adres: Frans Beirenslaan 74,2150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUTOHANDEL STEURS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOHANDEL STEURS BVBA is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOHANDEL STEURS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOHANDEL STEURS BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOHANDEL STEURS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOHANDEL STEURS BVBA is a company, that was registered 2015 in Borsbeek region, Belgium. Full name of company is AUTOHANDEL STEURS BVBA, company assigned to the tax number BE04193176269. The company AUTOHANDEL STEURS BVBA is located at the address: Frans Beirenslaan 74,2150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUTOHANDEL STEURS BVBA were not found.
The main activity of AUTOHANDEL STEURS BVBA is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOHANDEL STEURS BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOHANDEL STEURS BVBA, open positions, location of AUTOHANDEL STEURS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOHANDEL STEURS BVBA, Borsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOHANDEL STEURS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOHANDEL STEURS BVBA, Borsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOHANDEL STEURS BVBA, employees, financial statistics.