AS TECHNOLOGY

Contactgegevens AS TECHNOLOGY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AS TECHNOLOGY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AS TECHNOLOGY

Regio (region): Brecht (Sint-Lenaarts), België

Adres (address): Klein Veerle 115,2960, België

Telefoon (phone): 03 313 73 73 03 313 73 73

Fax (fax): 03 313 74 73 03 313 74 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AS TECHNOLOGY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AS TECHNOLOGY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AS TECHNOLOGY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AS TECHNOLOGY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AS TECHNOLOGY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AS TECHNOLOGY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AS TECHNOLOGY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AS TECHNOLOGY
Products information AS TECHNOLOGY

BTW identificatienummer (tax): BE09680847167
Ondernemingsnummer: 4239044189
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AS TECHNOLOGY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AS TECHNOLOGY
(Get full report from official database of BE for AS TECHNOLOGY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AS TECHNOLOGY
Addition kinds of activities for AS TECHNOLOGY

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
209800. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
01710000. Bessengewassen | Berry crops
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
65310402. Tijdverdeling onroerend goed verkoop, leasing en verhuur | Time-sharing real estate sales, leasing and rentals
86999906. Vliegclub | Flying club

Werken bij AS TECHNOLOGY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AS TECHNOLOGY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AS TECHNOLOGY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AS TECHNOLOGY. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van AS TECHNOLOGY in sociale netwerken
Look for responds of AS TECHNOLOGY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AS TECHNOLOGY. Laat een reactie achter voor AS TECHNOLOGY. AS TECHNOLOGY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AS TECHNOLOGY. Leave a respond for AS TECHNOLOGY. AS TECHNOLOGY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AS TECHNOLOGY op de google maps. Adres en contacten AS TECHNOLOGY
Location of AS TECHNOLOGY on the google maps. Address and contacts of AS TECHNOLOGY

Andere gerelateerde bedrijven als come AS TECHNOLOGY AS TECHNOLOGY: Van De Velde E Dental Keramiek bvba BVBA | BARROIS & Zoon (CORDERIE) | Allemeersch BVBA | Ligue Francophone Belge de Baseball et Softball | ESDACO

Other related companies as AS TECHNOLOGY: Van De Velde E Dental Keramiek bvba BVBA | BARROIS & Zoon (CORDERIE) | Allemeersch BVBA | Ligue Francophone Belge de Baseball et Softball | ESDACO

AS TECHNOLOGY is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brecht (Sint-Lenaarts), België. De volledige naam van het bedrijf is AS TECHNOLOGY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09680847167. Het bedrijf AS TECHNOLOGY bevindt zich op het adres: Klein Veerle 115,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AS TECHNOLOGY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AS TECHNOLOGY is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AS TECHNOLOGY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AS TECHNOLOGY, openstaande posities, locatie van AS TECHNOLOGY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AS TECHNOLOGY is a company, that was registered 2003 in Brecht (Sint-Lenaarts) region, Belgium. Full name of company is AS TECHNOLOGY, company assigned to the tax number BE09680847167. The company AS TECHNOLOGY is located at the address: Klein Veerle 115,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AS TECHNOLOGY were not found.
The main activity of AS TECHNOLOGY is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AS TECHNOLOGY is not available. You also can look at reviews of AS TECHNOLOGY, open positions, location of AS TECHNOLOGY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AS TECHNOLOGY, Brecht (Sint-Lenaarts): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AS TECHNOLOGY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AS TECHNOLOGY, Brecht (Sint-Lenaarts): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AS TECHNOLOGY, employees, financial statistics.