ART Confusion Special Effects

Contactgegevens ART Confusion Special Effects: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART Confusion Special Effects: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART Confusion Special Effects

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 6,2550, België

Telefoon (phone): 03 411 28 75 03 411 28 75

Fax (fax): +32 (2) 996-20-23 +32 (2) 996-20-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART Confusion Special Effects: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART Confusion Special Effects"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART Confusion Special Effects"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART Confusion Special Effects, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART Confusion Special Effects. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART Confusion Special Effects, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART Confusion Special Effects. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART Confusion Special Effects
Products information ART Confusion Special Effects

BTW identificatienummer (tax): BE09400970458
Ondernemingsnummer: 4588684082
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ART Confusion Special Effects zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART Confusion Special Effects
(Get full report from official database of BE for ART Confusion Special Effects)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART Confusion Special Effects
Addition kinds of activities for ART Confusion Special Effects

344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
346500. Automotive stampings | Automotive stampings
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
52119900. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec

Werken bij ART Confusion Special Effects: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART Confusion Special Effects: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART Confusion Special Effects. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART Confusion Special Effects. Looking for open vacancies in other companies

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van ART Confusion Special Effects in sociale netwerken
Look for responds of ART Confusion Special Effects in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART Confusion Special Effects. Laat een reactie achter voor ART Confusion Special Effects. ART Confusion Special Effects bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART Confusion Special Effects. Leave a respond for ART Confusion Special Effects. ART Confusion Special Effects on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART Confusion Special Effects op de google maps. Adres en contacten ART Confusion Special Effects
Location of ART Confusion Special Effects on the google maps. Address and contacts of ART Confusion Special Effects

Andere gerelateerde bedrijven als come ART Confusion Special Effects ART Confusion Special Effects: GREGOIRE & Cie SA | Bekafun | Vanneste Service | Fardis NV | AGRER S.A./NV

Other related companies as ART Confusion Special Effects: GREGOIRE & Cie SA | Bekafun | Vanneste Service | Fardis NV | AGRER S.A./NV

ART Confusion Special Effects is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is ART Confusion Special Effects, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09400970458. Het bedrijf ART Confusion Special Effects bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 6,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ART Confusion Special Effects zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ART Confusion Special Effects is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART Confusion Special Effects is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART Confusion Special Effects, openstaande posities, locatie van ART Confusion Special Effects op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ART Confusion Special Effects is a company, that was registered 2013 in Kontich region, Belgium. Full name of company is ART Confusion Special Effects, company assigned to the tax number BE09400970458. The company ART Confusion Special Effects is located at the address: Koningin Astridlaan 6,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ART Confusion Special Effects were not found.
The main activity of ART Confusion Special Effects is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ART Confusion Special Effects is not available. You also can look at reviews of ART Confusion Special Effects, open positions, location of ART Confusion Special Effects on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART Confusion Special Effects, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART Confusion Special Effects, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART Confusion Special Effects, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART Confusion Special Effects, employees, financial statistics.