AMS Disco Equipment

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • AMS Disco Equipment
Private companiesSocial Services • AMS Disco Equipment

Contactgegevens AMS Disco Equipment: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMS Disco Equipment: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMS Disco Equipment

Regio (region): Beersel (Huizingen), België

Adres (address): Sollenberg 9-13,1654, België

Telefoon (phone): 02 360 35 98 02 360 35 98

Fax (fax): 02 360 06 70 02 360 06 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMS Disco Equipment: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMS Disco Equipment"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMS Disco Equipment"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMS Disco Equipment, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMS Disco Equipment. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMS Disco Equipment, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMS Disco Equipment. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMS Disco Equipment
Products information AMS Disco Equipment

BTW identificatienummer (tax): BE08603088378
Ondernemingsnummer: 1416656494
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AMS Disco Equipment zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMS Disco Equipment
(Get full report from official database of BE for AMS Disco Equipment)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMS Disco Equipment
Addition kinds of activities for AMS Disco Equipment

361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
34410000. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery

Werken bij AMS Disco Equipment: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMS Disco Equipment: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMS Disco Equipment. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMS Disco Equipment. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van AMS Disco Equipment in sociale netwerken
Look for responds of AMS Disco Equipment in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMS Disco Equipment. Laat een reactie achter voor AMS Disco Equipment. AMS Disco Equipment bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMS Disco Equipment. Leave a respond for AMS Disco Equipment. AMS Disco Equipment on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMS Disco Equipment op de google maps. Adres en contacten AMS Disco Equipment
Location of AMS Disco Equipment on the google maps. Address and contacts of AMS Disco Equipment

Andere gerelateerde bedrijven als come AMS Disco Equipment AMS Disco Equipment: Degussa Benelux SA | Daelemans E | Duvatex B.V.B.A. | Ecosynth | Focus-Stores

Other related companies as AMS Disco Equipment: Degussa Benelux SA | Daelemans E | Duvatex B.V.B.A. | Ecosynth | Focus-Stores

AMS Disco Equipment is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Beersel (Huizingen), België. De volledige naam van het bedrijf is AMS Disco Equipment, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08603088378. Het bedrijf AMS Disco Equipment bevindt zich op het adres: Sollenberg 9-13,1654. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AMS Disco Equipment zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMS Disco Equipment is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMS Disco Equipment is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMS Disco Equipment, openstaande posities, locatie van AMS Disco Equipment op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMS Disco Equipment is a company, that was registered 2008 in Beersel (Huizingen) region, Belgium. Full name of company is AMS Disco Equipment, company assigned to the tax number BE08603088378. The company AMS Disco Equipment is located at the address: Sollenberg 9-13,1654. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AMS Disco Equipment were not found.
The main activity of AMS Disco Equipment is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMS Disco Equipment is not available. You also can look at reviews of AMS Disco Equipment, open positions, location of AMS Disco Equipment on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMS Disco Equipment, Beersel (Huizingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMS Disco Equipment, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMS Disco Equipment, Beersel (Huizingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMS Disco Equipment, employees, financial statistics.