Vastiau-Godeau NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Vastiau-Godeau NV
Private companiesWater Transportation • Vastiau-Godeau NV

Contactgegevens Vastiau-Godeau NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vastiau-Godeau NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vastiau-Godeau NV

Regio (region): Beersel (Alsemberg), België

Adres (address): Steenweg naar Halle 1,1652, België

Telefoon (phone): 02 383 06 00; 02 383 06 01; 02 383 06 37; 0800 945 12 02 383 06 00; 02 383 06 01; 02 383 06 37; 0800 945 12

Fax (fax): 02 383 06 30 02 383 06 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vastiau-Godeau NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vastiau-Godeau NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vastiau-Godeau NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vastiau-Godeau NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vastiau-Godeau NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vastiau-Godeau NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vastiau-Godeau NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vastiau-Godeau NV
Products information Vastiau-Godeau NV

BTW identificatienummer (tax): BE01341674804
Ondernemingsnummer: 1373260498
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vastiau-Godeau NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vastiau-Godeau NV
(Get full report from official database of BE for Vastiau-Godeau NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vastiau-Godeau NV
Addition kinds of activities for Vastiau-Godeau NV

5942. Boekwinkels | Book stores
414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
721700. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
38410205. cystoscopen | Cystoscopes
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij Vastiau-Godeau NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vastiau-Godeau NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vastiau-Godeau NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vastiau-Godeau NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Vastiau-Godeau NV in sociale netwerken
Look for responds of Vastiau-Godeau NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vastiau-Godeau NV. Laat een reactie achter voor Vastiau-Godeau NV. Vastiau-Godeau NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vastiau-Godeau NV. Leave a respond for Vastiau-Godeau NV. Vastiau-Godeau NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vastiau-Godeau NV op de google maps. Adres en contacten Vastiau-Godeau NV
Location of Vastiau-Godeau NV on the google maps. Address and contacts of Vastiau-Godeau NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vastiau-Godeau NV Vastiau-Godeau NV: Alu PVC Antoine BVBA | De Feyter L | Ditho | E.N.I. Nijverheidsinstallaties N.V. | Total Tracing Solutions

Other related companies as Vastiau-Godeau NV: Alu PVC Antoine BVBA | De Feyter L | Ditho | E.N.I. Nijverheidsinstallaties N.V. | Total Tracing Solutions

Vastiau-Godeau NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Beersel (Alsemberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Vastiau-Godeau NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01341674804. Het bedrijf Vastiau-Godeau NV bevindt zich op het adres: Steenweg naar Halle 1,1652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vastiau-Godeau NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vastiau-Godeau NV is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vastiau-Godeau NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vastiau-Godeau NV, openstaande posities, locatie van Vastiau-Godeau NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vastiau-Godeau NV is a company, that was registered 1991 in Beersel (Alsemberg) region, Belgium. Full name of company is Vastiau-Godeau NV, company assigned to the tax number BE01341674804. The company Vastiau-Godeau NV is located at the address: Steenweg naar Halle 1,1652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vastiau-Godeau NV were not found.
The main activity of Vastiau-Godeau NV is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vastiau-Godeau NV is not available. You also can look at reviews of Vastiau-Godeau NV, open positions, location of Vastiau-Godeau NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vastiau-Godeau NV, Beersel (Alsemberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vastiau-Godeau NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vastiau-Godeau NV, Beersel (Alsemberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vastiau-Godeau NV, employees, financial statistics.