AUTO RECUP VAN DER LINDEN

Contactgegevens AUTO RECUP VAN DER LINDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO RECUP VAN DER LINDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO RECUP VAN DER LINDEN

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Hogeweg 199,9040, België

Telefoon (phone): 09 251 19 89 09 251 19 89

Fax (fax): 09 251 72 28 09 251 72 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO RECUP VAN DER LINDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO RECUP VAN DER LINDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO RECUP VAN DER LINDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO RECUP VAN DER LINDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO RECUP VAN DER LINDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO RECUP VAN DER LINDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO RECUP VAN DER LINDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO RECUP VAN DER LINDEN
Products information AUTO RECUP VAN DER LINDEN

BTW identificatienummer (tax): BE06053710937
Ondernemingsnummer: 3382659912
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUTO RECUP VAN DER LINDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO RECUP VAN DER LINDEN
(Get full report from official database of BE for AUTO RECUP VAN DER LINDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO RECUP VAN DER LINDEN
Addition kinds of activities for AUTO RECUP VAN DER LINDEN

283408. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
515904. Wol en zijde | Wool and silk
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
57350202. CD's | Compact discs
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij AUTO RECUP VAN DER LINDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO RECUP VAN DER LINDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO RECUP VAN DER LINDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO RECUP VAN DER LINDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van AUTO RECUP VAN DER LINDEN in sociale netwerken
Look for responds of AUTO RECUP VAN DER LINDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO RECUP VAN DER LINDEN. Laat een reactie achter voor AUTO RECUP VAN DER LINDEN. AUTO RECUP VAN DER LINDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO RECUP VAN DER LINDEN. Leave a respond for AUTO RECUP VAN DER LINDEN. AUTO RECUP VAN DER LINDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO RECUP VAN DER LINDEN op de google maps. Adres en contacten AUTO RECUP VAN DER LINDEN
Location of AUTO RECUP VAN DER LINDEN on the google maps. Address and contacts of AUTO RECUP VAN DER LINDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO RECUP VAN DER LINDEN AUTO RECUP VAN DER LINDEN: Chapewerken Genne Yvon BVBA | Maertens Management & Co BVBA | Taverne du Passage SA | Kabra BVBA | Clerprem Benelux

Other related companies as AUTO RECUP VAN DER LINDEN: Chapewerken Genne Yvon BVBA | Maertens Management & Co BVBA | Taverne du Passage SA | Kabra BVBA | Clerprem Benelux

AUTO RECUP VAN DER LINDEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO RECUP VAN DER LINDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06053710937. Het bedrijf AUTO RECUP VAN DER LINDEN bevindt zich op het adres: Hogeweg 199,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 112,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUTO RECUP VAN DER LINDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO RECUP VAN DER LINDEN is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO RECUP VAN DER LINDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO RECUP VAN DER LINDEN, openstaande posities, locatie van AUTO RECUP VAN DER LINDEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO RECUP VAN DER LINDEN is a company, that was registered 2006 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is AUTO RECUP VAN DER LINDEN, company assigned to the tax number BE06053710937. The company AUTO RECUP VAN DER LINDEN is located at the address: Hogeweg 199,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 112,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUTO RECUP VAN DER LINDEN were not found.
The main activity of AUTO RECUP VAN DER LINDEN is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO RECUP VAN DER LINDEN is not available. You also can look at reviews of AUTO RECUP VAN DER LINDEN, open positions, location of AUTO RECUP VAN DER LINDEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO RECUP VAN DER LINDEN, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO RECUP VAN DER LINDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO RECUP VAN DER LINDEN, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO RECUP VAN DER LINDEN, employees, financial statistics.