ETS J VERVAET COMM VA CVA

Contactgegevens ETS J VERVAET COMM VA CVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS J VERVAET COMM VA CVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS J VERVAET COMM VA CVA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Drongensesteenweg 49,9000, België

Telefoon (phone): 09 226 63 26; 09 226 63 83; 0475 59 16 26; 0475 42 74 09 09 226 63 26; 09 226 63 83; 0475 59 16 26; 0475 42 74 09

Fax (fax): 09 226 10 15 09 226 10 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS J VERVAET COMM VA CVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS J VERVAET COMM VA CVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS J VERVAET COMM VA CVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS J VERVAET COMM VA CVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS J VERVAET COMM VA CVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS J VERVAET COMM VA CVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS J VERVAET COMM VA CVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS J VERVAET COMM VA CVA
Products information ETS J VERVAET COMM VA CVA

BTW identificatienummer (tax): BE04092102050
Ondernemingsnummer: 9869537353
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ETS J VERVAET COMM VA CVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS J VERVAET COMM VA CVA
(Get full report from official database of BE for ETS J VERVAET COMM VA CVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS J VERVAET COMM VA CVA
Addition kinds of activities for ETS J VERVAET COMM VA CVA

335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
355604. Drankmachines | Beverage machinery
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
22730200. Matten en mat | Mats and matting
28190302. Aluminiumoxide | Aluminum oxide
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used

Werken bij ETS J VERVAET COMM VA CVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS J VERVAET COMM VA CVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS J VERVAET COMM VA CVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS J VERVAET COMM VA CVA. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

 • Operator CNC plooimachine (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

 • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

 • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

 • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

 • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: DAWINI

  Type: Vaste Job

  U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

 • IT consultants (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VMC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

 • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ERIKS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

Zoek naar antwoorden van ETS J VERVAET COMM VA CVA in sociale netwerken
Look for responds of ETS J VERVAET COMM VA CVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS J VERVAET COMM VA CVA. Laat een reactie achter voor ETS J VERVAET COMM VA CVA. ETS J VERVAET COMM VA CVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS J VERVAET COMM VA CVA. Leave a respond for ETS J VERVAET COMM VA CVA. ETS J VERVAET COMM VA CVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS J VERVAET COMM VA CVA op de google maps. Adres en contacten ETS J VERVAET COMM VA CVA
Location of ETS J VERVAET COMM VA CVA on the google maps. Address and contacts of ETS J VERVAET COMM VA CVA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS J VERVAET COMM VA CVA ETS J VERVAET COMM VA CVA: AUTO 1 | Iris | DE PERS HANDBOEKBINDERIJ | P.D.V. BVBA | Hotel Cathedrale Tournai

Other related companies as ETS J VERVAET COMM VA CVA: AUTO 1 | Iris | DE PERS HANDBOEKBINDERIJ | P.D.V. BVBA | Hotel Cathedrale Tournai

ETS J VERVAET COMM VA CVA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS J VERVAET COMM VA CVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04092102050. Het bedrijf ETS J VERVAET COMM VA CVA bevindt zich op het adres: Drongensesteenweg 49,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ETS J VERVAET COMM VA CVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS J VERVAET COMM VA CVA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS J VERVAET COMM VA CVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS J VERVAET COMM VA CVA, openstaande posities, locatie van ETS J VERVAET COMM VA CVA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETS J VERVAET COMM VA CVA is a company, that was registered 2008 in Gent region, Belgium. Full name of company is ETS J VERVAET COMM VA CVA, company assigned to the tax number BE04092102050. The company ETS J VERVAET COMM VA CVA is located at the address: Drongensesteenweg 49,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ETS J VERVAET COMM VA CVA were not found.
The main activity of ETS J VERVAET COMM VA CVA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS J VERVAET COMM VA CVA is not available. You also can look at reviews of ETS J VERVAET COMM VA CVA, open positions, location of ETS J VERVAET COMM VA CVA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS J VERVAET COMM VA CVA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS J VERVAET COMM VA CVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS J VERVAET COMM VA CVA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS J VERVAET COMM VA CVA, employees, financial statistics.