DELPLAST SA

Contactgegevens DELPLAST SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELPLAST SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELPLAST SA

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Chaussée d'Audenarde 119,7500, België

Telefoon (phone): 069 21 31 67 069 21 31 67

Fax (fax): 069 21 31 68 069 21 31 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELPLAST SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELPLAST SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELPLAST SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELPLAST SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELPLAST SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELPLAST SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELPLAST SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELPLAST SA
Products information DELPLAST SA

BTW identificatienummer (tax): BE08868133544
Ondernemingsnummer: 7303405761
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DELPLAST SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELPLAST SA
(Get full report from official database of BE for DELPLAST SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELPLAST SA
Addition kinds of activities for DELPLAST SA

1741. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
251299. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
769922. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
26210913. Teerpapier, gebouw / dakbedekking | Tar paper, building/roofing
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
38290202. barografen | Barographs
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij DELPLAST SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELPLAST SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELPLAST SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELPLAST SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van DELPLAST SA in sociale netwerken
Look for responds of DELPLAST SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELPLAST SA. Laat een reactie achter voor DELPLAST SA. DELPLAST SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELPLAST SA. Leave a respond for DELPLAST SA. DELPLAST SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELPLAST SA op de google maps. Adres en contacten DELPLAST SA
Location of DELPLAST SA on the google maps. Address and contacts of DELPLAST SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELPLAST SA DELPLAST SA: Cinoco SA | STIEGLITZ P GROSSMANN BVBA | CENTRUM VOOR FUNKTIONELE REVALIDATIE VZW | Neolux SPRL | AF Mampaey and Compagnie C.V.A.

Other related companies as DELPLAST SA: Cinoco SA | STIEGLITZ P GROSSMANN BVBA | CENTRUM VOOR FUNKTIONELE REVALIDATIE VZW | Neolux SPRL | AF Mampaey and Compagnie C.V.A.

DELPLAST SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is DELPLAST SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868133544. Het bedrijf DELPLAST SA bevindt zich op het adres: Chaussée d'Audenarde 119,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DELPLAST SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELPLAST SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELPLAST SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELPLAST SA, openstaande posities, locatie van DELPLAST SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELPLAST SA is a company, that was registered 1988 in Tournai region, Belgium. Full name of company is DELPLAST SA, company assigned to the tax number BE08868133544. The company DELPLAST SA is located at the address: Chaussée d'Audenarde 119,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DELPLAST SA were not found.
The main activity of DELPLAST SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELPLAST SA is not available. You also can look at reviews of DELPLAST SA, open positions, location of DELPLAST SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELPLAST SA, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELPLAST SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELPLAST SA, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELPLAST SA, employees, financial statistics.