Alnor Plastics Packaging

Contactgegevens Alnor Plastics Packaging: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alnor Plastics Packaging: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alnor Plastics Packaging

Regio (region): Aalst (Nieuwerkerken), België

Adres (address): St. Rochusstraat 36,9320, België

Telefoon (phone): 053 80 75 70; 053 83 04 45 053 80 75 70; 053 83 04 45

Fax (fax): 053 83 73 69 053 83 73 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alnor Plastics Packaging: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alnor Plastics Packaging"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alnor Plastics Packaging"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alnor Plastics Packaging, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alnor Plastics Packaging. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alnor Plastics Packaging, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alnor Plastics Packaging. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alnor Plastics Packaging
Products information Alnor Plastics Packaging

BTW identificatienummer (tax): BE03496917724
Ondernemingsnummer: 8466857910
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 831,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Alnor Plastics Packaging zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alnor Plastics Packaging
(Get full report from official database of BE for Alnor Plastics Packaging)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alnor Plastics Packaging
Addition kinds of activities for Alnor Plastics Packaging

24999904. Bentwood (gestoomde) producten, behalve meubels | Bentwood (steam bent) products, except furniture
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
39420104. Hoeden, pop | Hats, doll
51360105. Mufflers, mannen en jongens ' | Mufflers, men's and boys'
51720203. Benzine | Gasoline
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij Alnor Plastics Packaging: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alnor Plastics Packaging: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alnor Plastics Packaging. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alnor Plastics Packaging. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Alnor Plastics Packaging in sociale netwerken
Look for responds of Alnor Plastics Packaging in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alnor Plastics Packaging. Laat een reactie achter voor Alnor Plastics Packaging. Alnor Plastics Packaging bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alnor Plastics Packaging. Leave a respond for Alnor Plastics Packaging. Alnor Plastics Packaging on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alnor Plastics Packaging op de google maps. Adres en contacten Alnor Plastics Packaging
Location of Alnor Plastics Packaging on the google maps. Address and contacts of Alnor Plastics Packaging

Andere gerelateerde bedrijven als come Alnor Plastics Packaging Alnor Plastics Packaging: Lambert Computers | Bode V | Hayez M | Colinet & Fils | Assistance Serrures

Other related companies as Alnor Plastics Packaging: Lambert Computers | Bode V | Hayez M | Colinet & Fils | Assistance Serrures

Alnor Plastics Packaging is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Aalst (Nieuwerkerken), België. De volledige naam van het bedrijf is Alnor Plastics Packaging, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03496917724. Het bedrijf Alnor Plastics Packaging bevindt zich op het adres: St. Rochusstraat 36,9320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 831,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Alnor Plastics Packaging zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alnor Plastics Packaging is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alnor Plastics Packaging is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alnor Plastics Packaging, openstaande posities, locatie van Alnor Plastics Packaging op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alnor Plastics Packaging is a company, that was registered 2016 in Aalst (Nieuwerkerken) region, Belgium. Full name of company is Alnor Plastics Packaging, company assigned to the tax number BE03496917724. The company Alnor Plastics Packaging is located at the address: St. Rochusstraat 36,9320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 831,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Alnor Plastics Packaging were not found.
The main activity of Alnor Plastics Packaging is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alnor Plastics Packaging is not available. You also can look at reviews of Alnor Plastics Packaging, open positions, location of Alnor Plastics Packaging on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alnor Plastics Packaging, Aalst (Nieuwerkerken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alnor Plastics Packaging, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alnor Plastics Packaging, Aalst (Nieuwerkerken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alnor Plastics Packaging, employees, financial statistics.