A.C. PLAST-DEMATEX

Contactgegevens A.C. PLAST-DEMATEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C. PLAST-DEMATEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C. PLAST-DEMATEX

Regio (region): Namur (Malonne), België

Adres (address): Rue Gabriel de Moriamé 21,5020, België

Telefoon (phone): 081 44 72 77; 081 44 80 80; 081 44 80 81 081 44 72 77; 081 44 80 80; 081 44 80 81

Fax (fax): 081 44 80 89; 081 44 72 82 081 44 80 89; 081 44 72 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C. PLAST-DEMATEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C. PLAST-DEMATEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C. PLAST-DEMATEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C. PLAST-DEMATEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C. PLAST-DEMATEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C. PLAST-DEMATEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C. PLAST-DEMATEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C. PLAST-DEMATEX
Products information A.C. PLAST-DEMATEX

BTW identificatienummer (tax): BE09405914306
Ondernemingsnummer: 5509887695
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.C. PLAST-DEMATEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C. PLAST-DEMATEX
(Get full report from official database of BE for A.C. PLAST-DEMATEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C. PLAST-DEMATEX
Addition kinds of activities for A.C. PLAST-DEMATEX

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij A.C. PLAST-DEMATEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C. PLAST-DEMATEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C. PLAST-DEMATEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C. PLAST-DEMATEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Jobstudent (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van A.C. PLAST-DEMATEX in sociale netwerken
Look for responds of A.C. PLAST-DEMATEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C. PLAST-DEMATEX. Laat een reactie achter voor A.C. PLAST-DEMATEX. A.C. PLAST-DEMATEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C. PLAST-DEMATEX. Leave a respond for A.C. PLAST-DEMATEX. A.C. PLAST-DEMATEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C. PLAST-DEMATEX op de google maps. Adres en contacten A.C. PLAST-DEMATEX
Location of A.C. PLAST-DEMATEX on the google maps. Address and contacts of A.C. PLAST-DEMATEX

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C. PLAST-DEMATEX A.C. PLAST-DEMATEX: WILMET | De Vlek | Symaco N.V. | RODAEL bvba | Vant Sparrebos

Other related companies as A.C. PLAST-DEMATEX: WILMET | De Vlek | Symaco N.V. | RODAEL bvba | Vant Sparrebos

A.C. PLAST-DEMATEX is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Namur (Malonne), België. De volledige naam van het bedrijf is A.C. PLAST-DEMATEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405914306. Het bedrijf A.C. PLAST-DEMATEX bevindt zich op het adres: Rue Gabriel de Moriamé 21,5020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.C. PLAST-DEMATEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C. PLAST-DEMATEX is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C. PLAST-DEMATEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C. PLAST-DEMATEX, openstaande posities, locatie van A.C. PLAST-DEMATEX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C. PLAST-DEMATEX is a company, that was registered 2005 in Namur (Malonne) region, Belgium. Full name of company is A.C. PLAST-DEMATEX, company assigned to the tax number BE09405914306. The company A.C. PLAST-DEMATEX is located at the address: Rue Gabriel de Moriamé 21,5020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.C. PLAST-DEMATEX were not found.
The main activity of A.C. PLAST-DEMATEX is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C. PLAST-DEMATEX is not available. You also can look at reviews of A.C. PLAST-DEMATEX, open positions, location of A.C. PLAST-DEMATEX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C. PLAST-DEMATEX, Namur (Malonne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C. PLAST-DEMATEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C. PLAST-DEMATEX, Namur (Malonne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C. PLAST-DEMATEX, employees, financial statistics.