ATEA-DEAL

Contactgegevens ATEA-DEAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATEA-DEAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATEA-DEAL

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Boulevard de Douai 28,4020, België

Telefoon (phone): 04 342 41 41 04 342 41 41

Fax (fax): 04 341 05 53 04 341 05 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATEA-DEAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATEA-DEAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATEA-DEAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATEA-DEAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATEA-DEAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATEA-DEAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATEA-DEAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATEA-DEAL
Products information ATEA-DEAL

BTW identificatienummer (tax): BE01390563964
Ondernemingsnummer: 4482940673
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATEA-DEAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATEA-DEAL
(Get full report from official database of BE for ATEA-DEAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATEA-DEAL
Addition kinds of activities for ATEA-DEAL

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
282200. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
50870604. Funeral director's apparatuur en benodigdheden | Funeral director's equipment and supplies
50990207. Schaven, hout | Shavings, wood
62319904. Beurzen | Stock exchanges

Werken bij ATEA-DEAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATEA-DEAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATEA-DEAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATEA-DEAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van ATEA-DEAL in sociale netwerken
Look for responds of ATEA-DEAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATEA-DEAL. Laat een reactie achter voor ATEA-DEAL. ATEA-DEAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATEA-DEAL. Leave a respond for ATEA-DEAL. ATEA-DEAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATEA-DEAL op de google maps. Adres en contacten ATEA-DEAL
Location of ATEA-DEAL on the google maps. Address and contacts of ATEA-DEAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATEA-DEAL ATEA-DEAL: DEGRYSE JORIS CV | CLAEYS-VERHELST NV | DOMS RAYMOND | Immo Panthéon | Jeremy Fashion

Other related companies as ATEA-DEAL: DEGRYSE JORIS CV | CLAEYS-VERHELST NV | DOMS RAYMOND | Immo Panthéon | Jeremy Fashion

ATEA-DEAL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is ATEA-DEAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390563964. Het bedrijf ATEA-DEAL bevindt zich op het adres: Boulevard de Douai 28,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATEA-DEAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATEA-DEAL is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATEA-DEAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATEA-DEAL, openstaande posities, locatie van ATEA-DEAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATEA-DEAL is a company, that was registered 2014 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is ATEA-DEAL, company assigned to the tax number BE01390563964. The company ATEA-DEAL is located at the address: Boulevard de Douai 28,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATEA-DEAL were not found.
The main activity of ATEA-DEAL is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATEA-DEAL is not available. You also can look at reviews of ATEA-DEAL, open positions, location of ATEA-DEAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATEA-DEAL, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATEA-DEAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATEA-DEAL, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATEA-DEAL, employees, financial statistics.