AGES LIGHTNING BVBA BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • AGES LIGHTNING BVBA BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • AGES LIGHTNING BVBA BVBA

Contactgegevens AGES LIGHTNING BVBA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGES LIGHTNING BVBA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGES LIGHTNING BVBA BVBA

Regio (region): Diest (Deurne), België

Adres (address): Hasseltsebaan 62,3290, België

Telefoon (phone): 013 67 46 90 013 67 46 90

Fax (fax): 013 67 42 51 013 67 42 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGES LIGHTNING BVBA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGES LIGHTNING BVBA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGES LIGHTNING BVBA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGES LIGHTNING BVBA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGES LIGHTNING BVBA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGES LIGHTNING BVBA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGES LIGHTNING BVBA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGES LIGHTNING BVBA BVBA
Products information AGES LIGHTNING BVBA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08307006835
Ondernemingsnummer: 6246795654
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGES LIGHTNING BVBA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGES LIGHTNING BVBA BVBA
(Get full report from official database of BE for AGES LIGHTNING BVBA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGES LIGHTNING BVBA BVBA
Addition kinds of activities for AGES LIGHTNING BVBA BVBA

871100. Engineering diensten | Engineering services
20510203. Charlotte Russe, bakkerijproduct: behalve bevroren | Charlotte russe, bakery product: except frozen
23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials
27590601. imprinting | Imprinting
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service

Werken bij AGES LIGHTNING BVBA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGES LIGHTNING BVBA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGES LIGHTNING BVBA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGES LIGHTNING BVBA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Psychologisch Bureau

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van AGES LIGHTNING BVBA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AGES LIGHTNING BVBA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGES LIGHTNING BVBA BVBA. Laat een reactie achter voor AGES LIGHTNING BVBA BVBA. AGES LIGHTNING BVBA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGES LIGHTNING BVBA BVBA. Leave a respond for AGES LIGHTNING BVBA BVBA. AGES LIGHTNING BVBA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGES LIGHTNING BVBA BVBA op de google maps. Adres en contacten AGES LIGHTNING BVBA BVBA
Location of AGES LIGHTNING BVBA BVBA on the google maps. Address and contacts of AGES LIGHTNING BVBA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGES LIGHTNING BVBA BVBA AGES LIGHTNING BVBA BVBA: Chaleur & l'Eau (La) | Garage & Carrosserie Vanhoeke | St-Niklaasinstituut | Broadcast Text Brussels NV | Dymotec N.V.

Other related companies as AGES LIGHTNING BVBA BVBA: Chaleur & l'Eau (La) | Garage & Carrosserie Vanhoeke | St-Niklaasinstituut | Broadcast Text Brussels NV | Dymotec N.V.

AGES LIGHTNING BVBA BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Diest (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is AGES LIGHTNING BVBA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307006835. Het bedrijf AGES LIGHTNING BVBA BVBA bevindt zich op het adres: Hasseltsebaan 62,3290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGES LIGHTNING BVBA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGES LIGHTNING BVBA BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGES LIGHTNING BVBA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGES LIGHTNING BVBA BVBA, openstaande posities, locatie van AGES LIGHTNING BVBA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGES LIGHTNING BVBA BVBA is a company, that was registered 2009 in Diest (Deurne) region, Belgium. Full name of company is AGES LIGHTNING BVBA BVBA, company assigned to the tax number BE08307006835. The company AGES LIGHTNING BVBA BVBA is located at the address: Hasseltsebaan 62,3290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGES LIGHTNING BVBA BVBA were not found.
The main activity of AGES LIGHTNING BVBA BVBA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGES LIGHTNING BVBA BVBA is not available. You also can look at reviews of AGES LIGHTNING BVBA BVBA, open positions, location of AGES LIGHTNING BVBA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGES LIGHTNING BVBA BVBA, Diest (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGES LIGHTNING BVBA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGES LIGHTNING BVBA BVBA, Diest (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGES LIGHTNING BVBA BVBA, employees, financial statistics.