Maes Industriële Verlichting NV

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Maes Industriële Verlichting NV
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Maes Industriële Verlichting NV

Contactgegevens Maes Industriële Verlichting NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Industriële Verlichting NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Industriële Verlichting NV

Regio (region): Zandhoven (Pulle), België

Adres (address): Boudewijnlaan 5,2243, België

Telefoon (phone): 03 466 00 35 03 466 00 35

Fax (fax): 03 385 97 92 03 385 97 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Industriële Verlichting NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Industriële Verlichting NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Industriële Verlichting NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Industriële Verlichting NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Industriële Verlichting NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Industriële Verlichting NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Industriële Verlichting NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Industriële Verlichting NV
Products information Maes Industriële Verlichting NV

BTW identificatienummer (tax): BE07325378417
Ondernemingsnummer: 9336700439
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Maes Industriële Verlichting NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Industriële Verlichting NV
(Get full report from official database of BE for Maes Industriële Verlichting NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Industriële Verlichting NV
Addition kinds of activities for Maes Industriële Verlichting NV

26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial
51690400. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij Maes Industriële Verlichting NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Industriële Verlichting NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Industriële Verlichting NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Industriële Verlichting NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van Maes Industriële Verlichting NV in sociale netwerken
Look for responds of Maes Industriële Verlichting NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Industriële Verlichting NV. Laat een reactie achter voor Maes Industriële Verlichting NV. Maes Industriële Verlichting NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Industriële Verlichting NV. Leave a respond for Maes Industriële Verlichting NV. Maes Industriële Verlichting NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Industriële Verlichting NV op de google maps. Adres en contacten Maes Industriële Verlichting NV
Location of Maes Industriële Verlichting NV on the google maps. Address and contacts of Maes Industriële Verlichting NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Industriële Verlichting NV Maes Industriële Verlichting NV: Lambrecht Motorhomes NV | Ligue Francophone Belge de Baseball et Softball | Call International SPRL | Claeys R | GLOBUS REIZEN

Other related companies as Maes Industriële Verlichting NV: Lambrecht Motorhomes NV | Ligue Francophone Belge de Baseball et Softball | Call International SPRL | Claeys R | GLOBUS REIZEN

Maes Industriële Verlichting NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Zandhoven (Pulle), België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Industriële Verlichting NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07325378417. Het bedrijf Maes Industriële Verlichting NV bevindt zich op het adres: Boudewijnlaan 5,2243. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Maes Industriële Verlichting NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes Industriële Verlichting NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Industriële Verlichting NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Industriële Verlichting NV, openstaande posities, locatie van Maes Industriële Verlichting NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maes Industriële Verlichting NV is a company, that was registered 1995 in Zandhoven (Pulle) region, Belgium. Full name of company is Maes Industriële Verlichting NV, company assigned to the tax number BE07325378417. The company Maes Industriële Verlichting NV is located at the address: Boudewijnlaan 5,2243. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Maes Industriële Verlichting NV were not found.
The main activity of Maes Industriële Verlichting NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Industriële Verlichting NV is not available. You also can look at reviews of Maes Industriële Verlichting NV, open positions, location of Maes Industriële Verlichting NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Industriële Verlichting NV, Zandhoven (Pulle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Industriële Verlichting NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Industriële Verlichting NV, Zandhoven (Pulle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Industriële Verlichting NV, employees, financial statistics.