DEMOULIN VINCENT

Contactgegevens DEMOULIN VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMOULIN VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMOULIN VINCENT

Regio (region): Thimister-Clermont (Thimister), België

Adres (address): Route de Battice 6A,4890, België

Telefoon (phone): 087 44 55 80; 0475 64 20 04 087 44 55 80; 0475 64 20 04

Fax (fax): 087 44 55 83 087 44 55 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMOULIN VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMOULIN VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMOULIN VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMOULIN VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMOULIN VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMOULIN VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMOULIN VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMOULIN VINCENT
Products information DEMOULIN VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE02055236816
Ondernemingsnummer: 8333648681
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DEMOULIN VINCENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMOULIN VINCENT
(Get full report from official database of BE for DEMOULIN VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMOULIN VINCENT
Addition kinds of activities for DEMOULIN VINCENT

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
506503. Elektronische onderdelen | Electronic parts
639900. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
23250201. Shorts (outerwear): mannen, jongeren en jongens | Shorts (outerwear): men's, youths', and boys'
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
32919900. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools

Werken bij DEMOULIN VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMOULIN VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMOULIN VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMOULIN VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

Zoek naar antwoorden van DEMOULIN VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of DEMOULIN VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMOULIN VINCENT. Laat een reactie achter voor DEMOULIN VINCENT. DEMOULIN VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMOULIN VINCENT. Leave a respond for DEMOULIN VINCENT. DEMOULIN VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMOULIN VINCENT op de google maps. Adres en contacten DEMOULIN VINCENT
Location of DEMOULIN VINCENT on the google maps. Address and contacts of DEMOULIN VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMOULIN VINCENT DEMOULIN VINCENT: Van Huylenbrouck Gerty | Halschoor BVBA | Rietje | ASM | Guy Hendrix

Other related companies as DEMOULIN VINCENT: Van Huylenbrouck Gerty | Halschoor BVBA | Rietje | ASM | Guy Hendrix

DEMOULIN VINCENT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Thimister-Clermont (Thimister), België. De volledige naam van het bedrijf is DEMOULIN VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02055236816. Het bedrijf DEMOULIN VINCENT bevindt zich op het adres: Route de Battice 6A,4890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DEMOULIN VINCENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMOULIN VINCENT is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMOULIN VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMOULIN VINCENT, openstaande posities, locatie van DEMOULIN VINCENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEMOULIN VINCENT is a company, that was registered 1996 in Thimister-Clermont (Thimister) region, Belgium. Full name of company is DEMOULIN VINCENT, company assigned to the tax number BE02055236816. The company DEMOULIN VINCENT is located at the address: Route de Battice 6A,4890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DEMOULIN VINCENT were not found.
The main activity of DEMOULIN VINCENT is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMOULIN VINCENT is not available. You also can look at reviews of DEMOULIN VINCENT, open positions, location of DEMOULIN VINCENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMOULIN VINCENT, Thimister-Clermont (Thimister): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMOULIN VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMOULIN VINCENT, Thimister-Clermont (Thimister): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMOULIN VINCENT, employees, financial statistics.