Avis (Station)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Avis (Station)
Private companiesFood Stores • Avis (Station)

Contactgegevens Avis (Station): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avis (Station): address, phone, fax, email, website, opening hours

Avis (Station)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ,, België

Telefoon (phone): 059 23 36 22; 0800 998 77 059 23 36 22; 0800 998 77

Fax (fax): +32 (83) 754-60-87 +32 (83) 754-60-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avis (Station): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avis (Station)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avis (Station)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avis (Station), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avis (Station). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avis (Station), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avis (Station). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avis (Station)
Products information Avis (Station)

BTW identificatienummer (tax): BE01926422119
Ondernemingsnummer: 3831176757
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Avis (Station) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avis (Station)
(Get full report from official database of BE for Avis (Station))

Aanvulling soorten activiteiten voor Avis (Station)
Addition kinds of activities for Avis (Station)

5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
20910208. Oesters, geconserveerd en genezen | Oysters, preserved and cured
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
22840101. Nylon draad | Nylon thread
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
38290214. Regenmeters | Rain gauges
50510107. Draad, nec | Wire, nec
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies
54619906. gebakjes | Pastries
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare

Werken bij Avis (Station): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avis (Station): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avis (Station). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avis (Station). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van Avis (Station) in sociale netwerken
Look for responds of Avis (Station) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avis (Station). Laat een reactie achter voor Avis (Station). Avis (Station) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avis (Station). Leave a respond for Avis (Station). Avis (Station) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avis (Station) op de google maps. Adres en contacten Avis (Station)
Location of Avis (Station) on the google maps. Address and contacts of Avis (Station)

Andere gerelateerde bedrijven als come Avis (Station) Avis (Station): Art Technics Goemaere Marino | Industriepark Den Bosuil NV | Spirit SA | Mont-Tra Sport | WM Techniek S.P.R.L./B.V.B.A.

Other related companies as Avis (Station): Art Technics Goemaere Marino | Industriepark Den Bosuil NV | Spirit SA | Mont-Tra Sport | WM Techniek S.P.R.L./B.V.B.A.

Avis (Station) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Avis (Station), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926422119. Het bedrijf Avis (Station) bevindt zich op het adres: ,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Avis (Station) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avis (Station) is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avis (Station) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avis (Station), openstaande posities, locatie van Avis (Station) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Avis (Station) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Avis (Station), company assigned to the tax number BE01926422119. The company Avis (Station) is located at the address: ,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Avis (Station) were not found.
The main activity of Avis (Station) is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Avis (Station) is not available. You also can look at reviews of Avis (Station), open positions, location of Avis (Station) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avis (Station), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avis (Station), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avis (Station), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avis (Station), employees, financial statistics.