FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV

Contactgegevens FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV

Regio (region): Machelen, België

Adres (address): Beaulieustraat 10,1830, België

Telefoon (phone): 02 461 16 40; 02 520 21 59 02 461 16 40; 02 520 21 59

Fax (fax): 02 257 17 70 02 257 17 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV
Products information FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV

BTW identificatienummer (tax): BE09062042236
Ondernemingsnummer: 1435058593
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV
(Get full report from official database of BE for FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV
Addition kinds of activities for FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV

355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
34520200. sluitringen | Washers
35559901. Bronzen of uitstrijkmachines voor de drukkerij | Bronzing or dusting machines for the printing trade
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

Zoek naar antwoorden van FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV in sociale netwerken
Look for responds of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. Laat een reactie achter voor FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. Leave a respond for FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV. FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV op de google maps. Adres en contacten FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV
Location of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV on the google maps. Address and contacts of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV: Muraille S | C.P. BOURG SA | Devos C BVBA | FRUITSAPPEN VERHOFSTEDE | KLIMATHIANAKIS, POLIVIOS

Other related companies as FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV: Muraille S | C.P. BOURG SA | Devos C BVBA | FRUITSAPPEN VERHOFSTEDE | KLIMATHIANAKIS, POLIVIOS

FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Machelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09062042236. Het bedrijf FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV bevindt zich op het adres: Beaulieustraat 10,1830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, openstaande posities, locatie van FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV is a company, that was registered 2015 in Machelen region, Belgium. Full name of company is FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, company assigned to the tax number BE09062042236. The company FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV is located at the address: Beaulieustraat 10,1830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV were not found.
The main activity of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV is not available. You also can look at reviews of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, open positions, location of FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, Machelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, Machelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV, employees, financial statistics.