MONTEYNE LUDO

Contactgegevens MONTEYNE LUDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONTEYNE LUDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONTEYNE LUDO

Regio (region): Lo-Reninge (Lo), België

Adres (address): Veurnesteenweg 3,8647, België

Telefoon (phone): 058 28 81 85 058 28 81 85

Fax (fax): 058 28 94 28 058 28 94 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONTEYNE LUDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONTEYNE LUDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONTEYNE LUDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONTEYNE LUDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONTEYNE LUDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONTEYNE LUDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONTEYNE LUDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONTEYNE LUDO
Products information MONTEYNE LUDO

BTW identificatienummer (tax): BE01358154296
Ondernemingsnummer: 4443939208
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MONTEYNE LUDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONTEYNE LUDO
(Get full report from official database of BE for MONTEYNE LUDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONTEYNE LUDO
Addition kinds of activities for MONTEYNE LUDO

822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
28330201. Agar-agar (grond) | Agar-agar (ground)
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
73610200. registries | Registries
79990903. Paardenshowen | Horse shows

Werken bij MONTEYNE LUDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONTEYNE LUDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONTEYNE LUDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONTEYNE LUDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

Zoek naar antwoorden van MONTEYNE LUDO in sociale netwerken
Look for responds of MONTEYNE LUDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONTEYNE LUDO. Laat een reactie achter voor MONTEYNE LUDO. MONTEYNE LUDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONTEYNE LUDO. Leave a respond for MONTEYNE LUDO. MONTEYNE LUDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONTEYNE LUDO op de google maps. Adres en contacten MONTEYNE LUDO
Location of MONTEYNE LUDO on the google maps. Address and contacts of MONTEYNE LUDO

Andere gerelateerde bedrijven als come MONTEYNE LUDO MONTEYNE LUDO: Mannens BVBA | Art Creations BVBA | Van Gerwen W | Gobo NV | Vincent De Cock

Other related companies as MONTEYNE LUDO: Mannens BVBA | Art Creations BVBA | Van Gerwen W | Gobo NV | Vincent De Cock

MONTEYNE LUDO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Lo-Reninge (Lo), België. De volledige naam van het bedrijf is MONTEYNE LUDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01358154296. Het bedrijf MONTEYNE LUDO bevindt zich op het adres: Veurnesteenweg 3,8647. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MONTEYNE LUDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONTEYNE LUDO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONTEYNE LUDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONTEYNE LUDO, openstaande posities, locatie van MONTEYNE LUDO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MONTEYNE LUDO is a company, that was registered 1999 in Lo-Reninge (Lo) region, Belgium. Full name of company is MONTEYNE LUDO, company assigned to the tax number BE01358154296. The company MONTEYNE LUDO is located at the address: Veurnesteenweg 3,8647. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MONTEYNE LUDO were not found.
The main activity of MONTEYNE LUDO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MONTEYNE LUDO is not available. You also can look at reviews of MONTEYNE LUDO, open positions, location of MONTEYNE LUDO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONTEYNE LUDO, Lo-Reninge (Lo): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONTEYNE LUDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONTEYNE LUDO, Lo-Reninge (Lo): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONTEYNE LUDO, employees, financial statistics.