EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA

Contactgegevens EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA

Regio (region): Aarschot, België

Adres (address): Betekomsesteenweg 78C,3200, België

Telefoon (phone): 016 57 08 08 016 57 08 08

Fax (fax): 016 56 93 49 016 56 93 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA
Products information EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09318298339
Ondernemingsnummer: 8684112548
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA
Addition kinds of activities for EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
503204. Bouwsteen | Building stone
10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers

Werken bij EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. Laat een reactie achter voor EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. Leave a respond for EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA. EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA
Location of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA: Cuppens NV | LE CERCLE DES VOYAGEURS | DE VOS JP & Zoon BVBA | Van Clapdorp Verwarming BVBA | DEWEERT INTERSPORT NV

Other related companies as EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA: Cuppens NV | LE CERCLE DES VOYAGEURS | DE VOS JP & Zoon BVBA | Van Clapdorp Verwarming BVBA | DEWEERT INTERSPORT NV

EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Aarschot, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09318298339. Het bedrijf EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA bevindt zich op het adres: Betekomsesteenweg 78C,3200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, openstaande posities, locatie van EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA is a company, that was registered 2010 in Aarschot region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, company assigned to the tax number BE09318298339. The company EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA is located at the address: Betekomsesteenweg 78C,3200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA were not found.
The main activity of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, open positions, location of EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, Aarschot: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, Aarschot: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN COMMUNITY EXPRESS COURIER ECEC BVBA, employees, financial statistics.